Take a fresh look at your lifestyle.

Pe surse// Sefii de la Yazaki au interzis angajatilor sa ia legatura cu presa, iar noul lider “ar fi cazut la pace” ?

Aparent, la suprafata, situatia s-ar parea ca s-ar fi linistit, iar lupta “sindicala” sa isi fi aratat rezultatele, la Yazaki. Din nefericire, din informatiile noastre, nu este asa, pentru ca de trei zile nu s-a schimbat nimic, iar revendicarile salariatilor au ramas uitate undeva in neant.

Sursele noastre ne-au comunicat trei lucruri care, daca se dovedesc a fi adevarate, totul se complica, am spune noi, atat pentru conducerea actuala a SC Yazaki Romania SRL, cat si pemtru operatorii de la banda. Astfel, salariatilor grevisti pana mai ieri, li s-a spus ca sa nu mai ia legatura cu presa pentru ca “japonezul” ( adica patronul japonez) este cu ochii pe situatia de la Ploiesti, mai ales pe media online care relateaza despre situatie. O alta stire importanta care, daca se dovedeste adevarata nu prea da sperante pentru viitor angajatilor este, cu mentiunea ca speram sa nu fie adevarata, ca  managerii HR( a se citi Resurse Umane) au lansat ideea ca noul lider de sindicat, Bogdan Andrei de la MASSA  “ar fi cazut la pace” si, acesta ar fi motivul pentru care de trei zile nu s-a rezolvat nimic din revendicarile angajatilor. Astept in continuare un punct de vedere oficial, atat de la conducerea unitatii cat, mai ales, din partea liderului de sindicat Bogdan Andrei, care ar trebui sa fie direct interesat sa mi-l dea. Mai ales pentru a combate aceste zvonuri lansate de managerii de la HR care il pun, deja, intr-o postura delicata, daca nu este doar o diversiune ieftina din partea acestora. Noi asteptam, dar salariatii sunt cei care au de suferit, din pacate!

Chiar daca aceste zvonuri se vor dovedi adevarate, sursele noastre ne-au comunicat ca vor face un demers international, in sensul de a solicita patronilor japonezi sa vina la negocieri, iar acestea sa fie purtate de Catalin Paun, liderul pe care oamenii il vor adus inapoi de la fabrica de la Urlati. Altfel, angajatii care au ajuns la limita suportabilitatii, vor iesi din nou in strada.

Vom reveni cu amanunte, de  fiecare data cand vom avea noutati.  


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy