Take a fresh look at your lifestyle.

Pe surse// Maria Manea, angajata Decor Press Servicii lanseaza zvonuri ca se desfiinteaza RASP, pentru a mai vinde cateva repartitoare

Nu ma suprinde cu nimic, fiind vorba de Maria Manea, pentru care astept confirmarea de la CNSAS ca a fost colaborator al Securitatii inainte de 1989, in legatura cu zvonul pe care l-a lansat ca sa ajunga la urechile angajatilor Regiei Autonome a Serviciilor Publice Ploiesti (RASP). Am ramas consternat si nu prea sa mi se spuna ca a creat panica la RASP transmitand prin interpusi ca ea are informatia ca Andrei Volosevici vrea sa desfiinteze aceasta regie si invita pe cei interesati sa cumpere de la ea repartitoare si apometre. E o practica, in primul rand neconcurentiala, pentru care frima al carei angajat este ar trebui sa fie sanctionata de Consiliul Concurentei, in urma unor cercetari, si apoi o practica securistoida pe care am mai observat-o la ea de fiecare data cand a vrut sa obtina ceva. Cine o cunoaste stie ca mananca bors cand recurge la metodele astea invatate inainte de 1989 la locul de munca unde avea obiceiuri de trista amintire. Numai ca, din pacate, mai sunt unii care se uita la parul ei alb si nu se gandesc ce caracter infect are, cat de usor manipuleaza pe cei slabi pentru a-si atinge obiectivele. Pana la un punct am simtit si eu practicile astea pe pilelea mea, dar cand am inteles ce mizerie de caracter are m-am dezis de ea si acum o arat in toata splendoarea, poate, poate, se potoleste si isi vede de treaba si lasa oamenii in pace, nu le mai presara venin in minte ca sa isi satisfaca ambitiile prostesti… pentru cei 75 de ani ai ei.

Este foarte interesant de adus aminte ca, inainte de se angajzeze la Decor Press Servicii. A fost angajata la Techem Energy Services S.R.L si dupa ce au matrasit-o cei de-acolo a lansat zvonul ca Techem fuzioneaza cu Decor Press Servicii, probabil ca si acum, cu scopul de a atrage clienti, prin mijloace dolosive, cum ar zice avocata aceea baltata care e decan la Baroul Prahova, adica Emanulea Antonescu, prietena ei la catarama. Deh, cine se aseamana se aduna si as vrea sa cred ca patronul firmei Decor, Ionut Nejloveanu nu e din aceeasi categorie desi o are angajata de cativa ani. Cu aceasta ocazie il intreb:

D-le Nejloveanu sunteti de acord cu aceste practici neconcurentiale ale d-nei Maria Manea? Asa vreti sa castigatii clientii RASP?
Astept raspunsul la adresa de mail: incomodph@yahoo.com

Pana il primesc, inchei prin a spune ca Maria Manea este o rusine pentru persoanele de varsta ei, prin astfel de practici.

P.S. Daca se autosesizeaza Consiliul Concurentei sau Ionut Nejloveanu ar fi bine sa discute cu angajatii de la RASP la urechile carora au ajuns minciunile debitate de Manea.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy