Take a fresh look at your lifestyle.

Pe surse// Anabell Mantoiu nu mai este secretarul primariei Ploiesti. Ghici cine vine la…primarie?

Pe surse am aflat si s-a confirmat, ca incepand de astazi Anabel Mantoiu nu mai este secretarul primariei Ploiesti. Doamna Mantoiu este persoana aceea simpatica ce o tinea in brate pe Nicoleta Craciunoiu, directorul economic/ lider de sindicat al primariei. De asemenea, Anabel Mantoiu este acea persoana careia UAP i-a facut plangere penala pentru ca nu respecta Legea Transparentei Decizionale. Nu stim care au fost cauzele care au determinat inlaturarea din functie a fostei doamne secretar, daca au vreo legatura cu plangerea penala si/sau daca va primi vreun alt job in administratia locala ori o paraseste definitiv, intorcandu-se la PNL de unde a venit, dar cert este ca nu va mai fi secretarul primariei.

Noul secretar este Laurentiu Ditu, absolvent de drept, in varsta de 52 de ani si vine din functia de scretar al primariei Aricestii Rahtivani, de unde am primit referinte foarte bune despre domnia sa. Inainte de a fi secretar la Aricestii Rahtivani a fost pe aceeasi functie la Aricestii Zeletin.

Sa speram ca Laurentiu Ditu va fi acel secretar care va respecta cu sfintenie legea transparentei decizionale si nu va accepta sa se voteze de patru ori pentru ca o HCL sa iasa asa cum doresc unii sau altii, pentru a nu fi nevoiti sa ii facem si domniei sale plangere penala , pentru ca nu vom ezita sa luam masurile care se impun. Cu acestea fiind spuse, ii uram succes in activitate noului secretar si sa speram ca este omul de care primaria Ploiesti are nevoie ca sa iasa din blocajul pe care l-a creat camarilla Nicoletei Craciunoiu de doi ani incoace.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy