Take a fresh look at your lifestyle.

Pe fondul zvonurilor mincinoase cum ca Gabriela Anghel ar fi plecat din PP DD, fostul PP DD-ist Razvan Tanase si-a convocat fostii colegii de partid pentru a-i racola

In cursul zilei de ieri, am auzit ca Gabriela Anghel ar fi plecat din PP DD. Am contactat-o pe aceasta ca sa vad care este adevarul. Nu numai ca nu a plecat din PP DD, dar Gabriela Anghel este vehementa pe pozitia de presedinte al partidului, motiv pentru care s-a deplasat Podeni, in aceasta seara, unde fostul PP DD-ist, acum in UNPR, Razvan Tanase si-a permis sa contacteze fostii colegi, la un sprit, si sa le promita cate in luna si in stele, ca sa il urmeze.

Practic , Anghel a dat dovada de “barbatie” si s-a dus la o disputa fata in fata cu Razvan Tanase, care a inteles sa convoace miseleste fostii colegi, alaturi de care nu se mai afla de luni de zile. Comportandu-se ca o pitzipoanca, Tanase  s-a dus pe usa din dos, sa obtina ceea ce pe usa din fata nu avea cum. In aceasta disputa a barbatiei politice, Gabriela Anghel conduce detasat in fata lui Tanase. Nu o sa relatam schimbul de replici dntre cei doi, pentru ca nu face obiectul discutiei. Ceea ce este de retinut, este fermitatea cu care Anghel apara unitatea PP DD si modul mizerabil in care Tanase incearca sa o distruga.  Lipsa de caracter a deputatului Razvan Tanase a iesit la liman atunci cand a parasit corabia care i-a dat un loc in Parlamentul Romaniei. Acum, prin aceasta incercare, nu face decat sa confirme imaginea de traseist pe care si-a creat-o de-a lungul timpului, stiut fiind ca a fost membru PIN, PSD si, inainte de a fi UNPR, a castigat fotoliul de deputat ca membru PP DD. Nu e singurul care arata ca e inutil in politica  pe care o face  doar pentru propriile interese, poate,  iar cei care se comporta ca el nu merita sa mai reprezinte pe nimeni, ca politicieni.

“Nu numai ca n-am plecat din partid, din contra, voi astepta sa se termine aceste 45 de zile ca sa vad care sunt oamenii de onoare din PP DD Prahova si care dintre aceia care pleaca vor mai avea curaj sa priveasca in ochi electoratul care i-a votat. Multi dintre ei si-au castigat mandatul pe voturile lui Dan Diaconescu. Intradevar, Razvan Tanase a convocat o sedinta cu consilierii PP DD din Colegiul 6, consilieri care m-au anuntat in timp util si m-au invitat la aceasta intalnire. M-as fi asteptat din partea lui Razvan Tanase la decenta si nimic mai mult. Daca el ales sa plece din PP DD si sa tradeze electoratul care l-a votat motivand ca nu-si poate indeplini proiectele, nu cred ca este nici onest si nici onorabil ca in momentul in care apare pe tapet o asemena Ordonanta a Rusinii sa vina si sa incerce sa isi momeasca fostii colegi cu fel de fel de promisiuni desarte, la un pahar de vin.

L-as intreba pe Razvan Tanase: in perioada care s-a scurs de la plecarea sa din PP DD cate proiecte a reusit sa realizeze pentru electoratul sau, pe care acum nu-l mai reprezinta?

Ma astept de la colegii mei consilieri locali sa aiba o minte limpede si sa dea dovada loialitate  fata de electoratul care i-a votat si fata de partid dar, mai ales, sa onoreze echipa care i-a promovat. Sunt convinsa ca in PP DD vor ramane oamenii verticali care au intelepciunea sa realizeze ca echipa valoreaza mult mai mult decat fiecare consilier in parte”, ne-a declarat Gabriela Anghel.

O sa incercam sa obtinem un punct de vedere si de la Razvan Tanase si suntem tare curiosi ce ar avea de spus despre actiunea sa.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy