Take a fresh look at your lifestyle.

Paulesti// Viceprimarul Sandu Tudor asigura interimatul pana la alegeri

Decesul primarului din Paulesti, Ion Dragusin, va produce unele schimbari in structura  administrativa locala. Actualul viceprimar asteapta ordinul prefectului pentru a deveni interimar pe functia de primar cu acte in regula. La randul sau prefectul asteapta o Hotarare de Guvern care sa stabileasca data alegerilor. Cel putin trei luni, Sandu Tudor actualul viceprimar si probabil viitorul primar, va fi interimar la Paulesti.

“Avem un proiect comun cu fostul primar Ion Dragusin si vreau sa il duc pana la capat. Am fost impreuna din 2008 si vreau sa termin ce am propus cetatenilor, respectiv finalizarea trotuarului pe traseul Paulestii Noi- Gageni, conducta de aductiune apa pe magistrala Maneciu- Buda, teren de minifotbal Gageni, sala de sport in curtea Scolii Paulesti, modernizarea stratului al doilea de asfalt in toate cele patru sate care apartin de Paulesti si alte proiecte importante pentru comuna”, ne-a declarat Sandu Tudor, viceprimar Paulesti.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy