Take a fresh look at your lifestyle.

Patru autobuze din cele sase puse la dispozitia galeriei Rapidului au fost devastate. Cine plateste paguba?

La sfarsitul saptamanii trecute primarul Iulian Badescu lua o decizie fara precedent, cu ocazia meciul de fotbal Petrolul- Rapid. Astfel, domnia sa a decis sa puna la dispozitia galeriei, contra cost, dus- intors, sase autobuze. Desi intiqal viceprimarul raul Petrescu a delcarat ca biletele vor costa cate 2 lei, ulterior s-a mers pe varianta unui pret obisnuit, adica 1,6 lei. Din pacate, din cele 1.200 de bilete puse la dispozitie de RATP au fost vandute circa 200, iar asta s-a datorat prostei organizari, deoarece controlorii nu au avut bani sa dea rest la cei care doreau sa cumpere biletele. Astfel majoritatea au refuzat sa cumpere, punand intr-o situatie ingrata, ba chiar jenanta jandarmii care au fost mobilizati pentru aceasta actiune, asa cum a fost ea gandita.

Din cate am aflat, la intoarcere, dupa ce suporterii rapidului au vandalizat, in interior, patru din cele sase autobuze, unii dintre suporterii ploiesteni au aruncat cu pietre, spargand geamurile de la doua autobuze MAN( vezi foto).

In aceste conditii ne pune intrabarea cine plateste aceste pagube, daca decizia a fost luata de primarul Iulian Badescu? Si ne mai punem o intrebare: Tot ce am scris pana acum, adiuca aceste pagube care sunt produse, sistematic, de actiunile primarului si a oamenilor sai, nu au cumva menirea sa ingroape RATP pentru ca, ulterior, sa fie privatizata?

Aceasta ultima intrebare mis e pare din ce in ce mai viabila, in conditiile in care aparitiile viceprimarului Raul Petrescu si a asa-zis-ului director al RATP Cristian Iancovici pe postul local favorit al domnului Badescu, nu se mentioneaza decat de gaura imensa produsa de Radu Popescu in anii trecuti, dar nimic despre cele ce tot scriem in IncomodPH.ro. Poate fi o forma de manipulare, in care este prezentata situatia dezastruoasa de la RATP, pe de o parte, iar pe de alta parte se incearca prin tot felul de mijloace ca pagubele sa fie sporite, pentru a arata inutilitatea gestionarii RATP de catre Consiliul Local si cheltuielile aferente.

Vom urmari sa vedem daca aceasta supozitie va prinde contur.

UPDATE CU ALTA POZA


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy