Take a fresh look at your lifestyle.

Partidul Poporului-Dan Diaconescu reconfirmă

Organizaţia PP-DD Prahova mulţumeşte tuturor prahovenilor pentru cele peste  15.500 de semnături strânse pentru susţinerea candidaţilor partidului la alegerile europarlamentare ce vor avea loc în luna mai a acestui an.

În calitate de coordonator național al campaniei de strângere de semnături, deputatul Gabriela Anghel mulţumeşte celor 100 de organizaţii PP-DD din Prahova pentru eforturile făcute în această perioadă, dar şi tuturor organizaţiilor judetene din ţară care au contribuit cu success la totalul de 350.000 de semnături depuse la Biroul Electoral Central.

Astfel, Partidul Poporului – Dan Diaconescu reconfirmă poziţia sa solidă pe scena politică a României, situându-se în top 3 al numărului de semnături, după USD şi PNL.

Se dovedeşte încă o dată că PP-DD este un partid al poporului şi că plecările demnitarilor aleşi pe listele noastre a însemnat doar pierderea unor cartele de vot, nu şi a organizaţiilor din teritoriu care s-au implicat activ în această acţiune, sau a electoratului care a semnat în număr atât de mare pentru candidaţii noştri.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy