Take a fresh look at your lifestyle.

Parteneriat civico-administrativ pentru plantarea a 40 de platani in Parcul Municipal

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, împreună cu directorul general al rafinăriei Petrotel – Lukoil, Aleksei Kovalenko, au participat, astăzi, la o activitate ecologică la Parcul Municipal Ploiești Vest, derulată în comun cu Asociația “Ne implicăm”.

Din dorința de a dezvolta și conserva ecosistemele la nivelul orașului nostru, cu sprijinul rafinăriei Petrotel – Lukoil au fost plantați, în cursul acestei acțiuni, 40 de platani în Parcul Municipal Ploiești Vest. Arborii respectivi au în jur de 3-4 m înălțime și contribuie, pe lângă producerea de oxigen, și la reglarea temperaturii în zona de agrement amintită. Cei 40 de platani vor fi îngrijiți de reprezentanții Asociației “Ne implicăm”.

Plantari copaci parcul municipalPrimii platani au fost plantați de primarul Andrei Volosevici și de către directorul general al rafinăriei Petrotel – Lukoil, Aleksei Kovalenko, în semn de responsabilitate față de mediul înconjurător și grijă pentru comunitate. Ambii lideri și-au exprimat, cu acest prilej,  aprecierea față de parteneriatul comun pe care administrația locală și rafinăria Petrotel Lukoil îl desfășoară în beneficiul municipiului Ploiești.

În contextul activității de astăzi, directorul general al rafinăriei Petrotel – Lukoil, Aleksei Kovalenko a declarat că aceasta nu este prima acțiune de plantare de copaci la care reprezentanții companiei au participat și că există o preocupare în refacerea ecologică a teritoriului aflat în vecinătatea rafinăriei.

Totodată, acesta și-a exprimat mulțumirile față de administrația locală și în mod special față de  primarul Andrei Volosevici pentru că au implicat rafinăria Petrotel – Lukoil în acest proiect.

Directorul Aleksei Kovalenko a dat asigurări că, pe lângă susținerea de ordin tehnic oferită de rafinăria Petrotel – Lukoil, se dorește și un angajament sporit al companiei în îmbunătățirea aspectelor ecologice și  înfrumusețarea municipiului Ploiești.

Primarul Andrei Liviu Volosevici a ținut să sublinieze că activitatea la care a participat a fost plăcută și că aceasta s-a derulat în prezența unor prieteni, care se implică activ în viața orașului nostru.

De asemenea, a declarat că este convins că, în cadrul relațiilor de colaborare pe care administrația publică locală le are cu rafinăria Petrotel – Lukoil, vor avea loc din ce în ce mai multe acțiuni și proiecte comune, menite să dezvolte Ploieștiul.

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy