Take a fresh look at your lifestyle.

Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti raspunde la prima parte a anchetei noastre. Vezi ce transmite d-na prim procuror

In urma anchetei jurnalistice de ieri, respectiv AFIC in sistemul de justitie// Experientele care m-au ajutat sa vad cata coruptie exista in Prahova, prin unii exponenti ai sistemului( prima parte), astazi Intransigent a primit un drept la replica de la Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti, sub semnatura d-nei prim-procuror Maria Mirabela Viciu.

Este in nota caracteristica a institutiilor din sistemul judiciar, adica rece si cu iz de santal, dar apreciem ca d-na prim-procuror ne-a oferit un punct de vedere, asa cum vedeti in foto.

Domnia sa ne comunica, in legatura cu tema dezbatuta in prima parte a anchetei noastre jurnalistice, bazata pe o experienta proprie cu politisti, procurori si un judecator, ca „aspectele semnalate in cadrul dosarelor penale nr. 9198/P/2018( cauza ce a fost declinata la data de 15.02,.2021 in favoarea DIICOT- ST Ploiesti) si nr. 4815//P/2021( cauza solutionata la data de 07.06.2021, solutia de clasare fiind mentinuta prin ordonanta de clasare nr. 258/II-2/2021 a prim-procurorului)”.

Intelegem din acest raspuns al Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti, ca s-a luat act de articolul nostru si anuntam pe aceasta cale ca joi urmeaza partea a doua, care vizeaza AFIC la Serviciul de Investigatii Criminale si la Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova. Vedetele vor si agentul de politie Stoian Gheorghe si, mai ales, procurorul Iulian Corneliu Natavala si prim-procurorul Oana Alexandru, care au intors pe toate partile adevarul pentru ca pe baza unor minciuni grosolane, care au tinut loc de motivari pentru ordonanta de clasare, ca sa-l favorizeze pe Danut.

Vom reveni cu partea a doua a anchetei noastre jurnalistice.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy