Take a fresh look at your lifestyle.

Otravirile continua… in ghenele Rosalului?

Multumim cititorilor nostri vigilenti, care ne semnaleaza de fiecare data cate ceva care sfideaza normalitatea. Acum cateva minute am primit pe mail-ul redactiei doua poze, dintre care va prezentam una, in care ni se semnaleaza faptul ca otravirea animalelor nu s-a incheiat. Dupa ce zilele trecute cateva zeci de caini au fost ortraviti, acum, in dreptul unei ghene de pe strada George Toparceanu( care da in dreptul Grupului Scolar UCECOM)  doua pasari au decedat, se pare, din aceleasi cauze. Cititorul nostru ne mai spune”… chiar daca nu sunt cu Furadan,dar eu cred ca sunt cu otrava,intra in putrefactie si nu i-a luat nimeni.Pozele sunt de 10 minute facute”.

Rosalul doarme sau se face ca nu vede? Poate  trece cineva si pe acea strada sa vada care e situatia. Nu de alta, dar prin zona se pot juca si copii care, fara voia lor, pot atinge zonele infestate. De aici si pana la o tragedie nu e decat un pas si firma Rosal se va face vinovata.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy