Take a fresh look at your lifestyle.

Oare asa trebuie sa arate o strada principala deszapezita?

De la inceput spun, pentru cei care nu au aflat deja ca sunt presedintele Uniunii Asociatiilor de Proprietari ca preocuparea pentru comunitatea din care fac parte ramane si sub forma implicarii ca jurnalist. Mai exact, indiferent ce functie ocup sau voi ocupa pe viitor raman jurnalist si voi actiona in consecinta. Nu intentionez sa stric relatiile cu frunizorii, iar daca acestia se simt ofensati pentru o critica constructiva inseamna ca au o problema pe care trebuie sa si-o rezolve, in folosul …ploiestenilor. De asemena, nu vreau sa creez vreun razboi intre adminitratori si proprietarii de apartamente, intre administratori/ presedinti si UAP, dar vine un moment in care trebuie sa se produca o schimbare spre binele tuturor, pentru ca lucrurile sa functioneze normal si nimeni sa nu aiba de suferit. Dar despre asta vom mai discuta.

Ceea ce vreau sa spun acum este o constatare despre modul in care arata arterele principale ale Ploiestiului, adica faptul ca desi nu este o ninsoare abundenta, strazile nu sunt functionale asa cum ar fi normal intr-o tara civilizata.

Venim cu rugamintea ferma( vedeti ca fiind presedinte UAP sunt mai deschis la dialog pentru gasirea solutiilor) catre Rosal pentru ca atat arterele principale, cat si cele secundare sa fie deszapezite asa cum scrie in contract, asa cum se cere la carte, pentru ca sa putem circula si sa evitam accidentele de circulatie, pentru ca ploiestenii s-ar putea indrepta impotriva Rosal care raspunde de aceasta activitate. Totodata, venim cu rugamintea ferma catre SGU Ploiesti pentru a intra cu utilajele din dotare, oamenii pe care ii are, in parcarile care apartin de firma mentionata( ma refer in principal la parcarea de la 7 etaje). Nu in ultimul rand venim cu rugamintea ferma catre primarul Cristian Ganea de a monitoriza aceasta activitate care odata scapata de sub control, poate crea mari probleme in Ploiesti.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy