Take a fresh look at your lifestyle.

Oana Zăvoranu continuă şirul dezvăluirilor în „Reţeaua vrăjitoarelor”

 

Oana Zăvoranu a declarat că nume mari din showbizul şi viaţa politică şi sportivă din România au trecut pragul vrăjitoarelor care sunt anchetate pentru înşelăciune şi santaj.

„Sunt nume sonore care au fost nenorocite de baragladinele astea.(…) Eu nu ştiu dacă alte vedete au fost audiate pentru că nu au vrut să apară, nu au vrut să se afirme. Să nu cumva să vă aşteptaţi ca în dosarul ăsta să apară vreun om politic sau vreun sportiv dând cu subsemnatul! Nu se cheamă toată lumea Oana Zăvoranu. (…) Extrem de multe persoane publice din toate domeniile le-au călcat pragul acestor baragladine. Acolo m-am intersectat cu trei oameni importanţi. Unii se simt jigniţi şi calomniaţi doar dacă sunt întrebaţi despre acest subiect, iar ei şi-au tocit pingelele pe la baragladinele astea”, spune Oana pentru ziarul Ring.

Zăvo a spus că a predat autorităţilor nişte probe „năucitoare” în acest caz.

„Eu am pus la dispoziţia autorităţilor tot ce am avut ca probe. Iar probele mele sunt năucitoare. Sunt documente, sunt voci, sunt imagini. (…) Sunt, din păcate, unii care se ascund. Toţi ar trebui să vorbească pentru că dacă ăla tace, ăla tace, câştigă nişte escroci care se dau salvatori şi arată cât de corupt este Max Bălăşescu, procurorul care i-a anchetat, şi pe unii dintre ei chiar i-a trimis după gratii.”

„Ar fi bine să iasă în faţă şi nişte nume sonore. Sunt persoane cunoscute în lumea noastră. (…) Eu am nişte înregistrări în care sora Vanessei, sau cumnată-sa, sau nu mai ştiu care spun că la ele au venit şi Tribunul. (…) Mie, personal, îmi spune Melissa că Mazăre este un client fidel al ei şi se văita chiar că o sună de zece ori pe zi şi că nu mai scapă de el. De un altul spune că ea l-a ţinut să nu-l ia DNA. Şi aşa mai departe. Dar astea sunt mizilicuri”.

Întrebată dacă a auzit de nişte zvonuri despre faptul că la vrăjitoare ar fi fost şi unii magistraţi, Oana a spus: „Nu am cunoştinţă de numele lor, dar ştiu că s-a vehiculat, la un moment dat, şi nume de judecătoare sau judecători care au fost pe la baragladinele astea, cum le zicem noi codificat. E adevărat că se vehiculează ca bârfă, aşa am auzit-o şi eu, că ar fi terorizat judecători sau judecătoare pentru că şi ei sau ele au fost pentru ei sau pentru ele, pentru nevestele sau soţii lor, şi baragladinele au ceva cu care îi ţin de nas. Vă repet, şi eu am auzit despre asta, dar nu pot să dau nume”.

Sursa: cancan.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy