Take a fresh look at your lifestyle.

O noua ediţie Pagini Aurii Prahova 2010-2011

Pagini Aurii anunţă lansarea noii ediţii a ghidului Pagini Aurii Prahova. Ediţia cu numarul XIII a acestei surse de informare prezintă peste 7.000 de firme reale, clasificate în peste 1.100 de domenii de activitate, cu toate informaţiile actualizate la zi.

Ori de câte ori aveţi nevoie să apelaţi la furnizori profesionişti de produse şi servicii sau să realizaţi contacte de afaceri avantajoase în judeţul Prahova, Pagini Aurii vă stă la dispoziţie cu un conţinut bogat în informaţie despre companiile locale într-un ghid uşor de folosit.

În plus vă mai vine în ajutor cu informaţii de folos pentru orice prahovean: telefoane şi adrese utile (primării, prefecturi, ministere şi alte instituţii publice şi administrative, gări, etc), servicii telefonice speciale şi de urgenţă, harta judeţului Prahova, harta municipiului Ploieşti (în ansamblu şi detaliată pe străzi) şi lista străzilor din Ploieşti, ordonată alfabetic.

Noua ediţie a apărut în format compact full color, având un tiraj total de peste 60.000 de exemplare, iar distribuţia sa se desfăşoară în aceste zile în judeţul Prahova. Ghidul este distribuit GRATUIT, prin următoarele canale: door-to-door, prin sampling în centre comerciale şi de afaceri şi prin agenţii de vânzare ai companiei, sau prin ridicare de la sediul filialei Pagini Aurii Ploieşti din strada Ştefan Greceanu nr. 3-5.

Ghidurile Pagini Aurii sunt recunoscute ca surse de informaţie de încredere la nivel naţional, cu un conţinut de calitate şi la zi. În acelaşi timp, alături de paginiaurii.ro, reprezintă un instrument eficient de business pentru companii la nivel local, asigurând companiilor listate vizibilitate in rândul potenţialilor clienţi. Conform ultimelor studii, informaţia din ghidul Pagini Aurii este folosită de 6 milioane de utilizatori cel puţin o dată pe an, iar peste 3.3 milioane de persoane – cel puţin o dată pe lună.

Despre Pagini Aurii SA

Pagini Aurii este liderul pieţei de ghiduri clasificate din România, deţinând cca. 70% din această piaţă. Din 2010, Pagini Aurii SA face parte din Heise Medien Group, lider european în publicarea de ghiduri clasificate de informatii business la nivel local.

În decembrie 2008 a relansat paginiaurii.ro, transformându-l într-un motor de căutare business performant şi complex, construit pentru a oferii utilizatorilor săi căutări cu rezultate relevante. În portofoliul companiei se mai regăsesc brand-uri precum: Pagini Albe, Contact B2B şi Pagitur, site-ul de mobil m.paginiaurii.ro.

Compania editează anual 17 ghiduri (Calaraşi-Ialomiţa, Galaţi-Brăila, Iaşi-Bacău, Prahova, Dolj, Argeş – Dâmboviţa, Mureş, Brasov, Arad, Bihor, Timiş, Cluj, Bucureşti-Ilfov, Constanţa, Sibiu, Satu Mare-Maramureş, Covasna-Harghita, Suceava-Neamţ) cu o circulaţie de peste 800.000 copii, furnizând informaţii în mediul tipărit, online precum şi aplicaţii multimedia.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy