Take a fresh look at your lifestyle.

O femeie a fost omorâtă de maşina de deszăpezire

 

Zăpada şi vremea rea au făcut şi o victimă colaterală. O femeie în vârstă de 60 de ani a fost accidentată mortal de o maşină care deszăpezea strada Orşova, din sectorul 6 al Capitalei. Din primele informaţii reiese că victima a fost surprinsă de volă în momentul în care a ieşit din bloc.

Primarul sectorul 6, Cristian Poteraş, a declarat la Romania TV că, din informaţiile sale, accidentul s-a produs după ce şoferul a încercat o manevră cu spatele. El a adăugat că cei din zonă au fost avertizaţi în prealabil că pe strada Orşova va avea loc o acţiune de deszăpezire.

„Noi am bocat cu echipajul poliţiei locale accesul pe acea stradă şi i-am rugat pe toţi să nu mai treacă atât timp cât utilizăm utilajele. Probabil şoferul nu a văzut. A dat în spate şi s-a întâmplat aceast tragedie”, a spus edilul Cristian Poteraş.

Dan Ceauşescu, managerul firmei de salubrizare Urban, cu care primăria sectorului 6 are contract de deszăpezire, a spus la Romania TV că utilajul care a provocat accidentul nu are nicio legătură cu acţiunea de deszăpezire a firmei sale. „Cel mai probabil aparţine unei firme de construcţii şi era în zonă ca să ajute. Din câte am înţeles elibera nişte locuri de parcare”, a declarat acesta.

 

Sursa: rtv.net


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy