Take a fresh look at your lifestyle.

O familie din Lăpoșel/ Prahova are nevoie de ajutor material

Ploile torențiale care s-au abătut asupra localităților prahovene în acest weekend, au făcut ravagii, au luat vieți, au distrus case, drumuri. La Sângeru, o femeie cu patru copii a fost luați de o viitură puternică. Femeia a fost salvată de un vecin, iar unul dintre copii a decedat în ciuda încercărilor de salvare. Într-o altă localitate, comuna Lapoș, sat Lăpoșel, viața unei familii a fost dată peste cap de furia naturii. Familia Gurău, compusa din mama, tata și trei fete au avut de suferit pagube imense, practic tot ce au agonisit fiind acum, în mare parte, neutilizabil. Vorbim despre mobila distrusă, de aparatura eletronică nefuncțională, casa plina de noroi, pasările din ogradă moarte, grădina distrusă și ea. Acum, familia Gurău se chinuie să scoată noroiul din casă și să refacă ce mai poate fi refăcut după ce viitura le-a distrus agoniseala de-o viață.

Nu vrem să ne gândim ce este în sufletele acestor oameni asupra cărora sa abătut acest necaz, dar încercăm să venim în sprijinul lor și să vă punem la dispoziție un cont bancar, în care puteți dona sume de bani, pentru a ajuta ca viața acestei familii să-și reia cursul normal.

CEC Bank

Cont RO11 CECE C001 9462 3163 6111

Gurău Laurențiu Adrian

Haideți să ajutăm acești oameni aflați în nevoie, care au trăit sperietura vieții lor, o familie frumoasă formată din doi părinți tineri și trei fete, dintre care una este la facultate, alta e la liceu în Urlați, iar cea mică în clasa a cincea în localitatea Lapoș. După cum vedeți, imaginile din gospodăria lamiliei Gurău sunt apocaliptice, parcă strigă după ajutorul nostru, celor care am fost protejați din calea apelor ieșite din matcă.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy