Take a fresh look at your lifestyle.

O alta cercetare ca in cazul Feraru// Autopsiera Florica Ionita a prins tupeu dupa ce a fost scoasa basma curata de catre politisti

Incredibil tupeul al unei functionare din cadrul Spitalului Judetean, recte Florica Nita cunoscuta de toata lumea pentru afacerile ei cu sicrie si alte “practici” profesionale pe care le desfasoara. Acum cinci minute a avut nesimtirea sa ma sune si sa pozeze in nevinovata, cand toata presa si comunicatele Politiei sustin altceva. In primul rand ca nu este vorba despre un articol scris de mine, ci de fosta mea colega. Chiar asa fiind neobrazarea de care a dat dovada aceasta persoana este fara margini. Printre multe amenintari si informatii importantepe care coana Florica a tinut sa mi le aduca la cunostinta, va redau pe cele mai inter4esante:

–          Sper sa nu aveti nevoie de mine… ( lasand impresia ca dup ace voi muri, daca voi incapea pe mainile ei isi va bate joc de cadavrul meu)

–          O sa dau in judecata toata presa

–          Nu am fost transferata niciodata, ci am cerut eu sa fiu mutata

Ca de fiecare data cand cineva are acest tupeu nesimtit imi atrage atentia asupra actiunilor sale viitore. Asa va fi si cu coana Florica, cea care acum spune ca nu mai are nicio firma si, mai grav, ca toti colegii ei eu firme de sicrie.

Daca directorul Adrian Strambeanu tolereaza o astfel de angajata si o mai si protejeaza inseamna ca avem o problema majora cu deontologia profesionala a acestora.

Cu aceasta ocazie cerem public demiterea si indepartarea din sistemul sanitari a acestei persoane care adduce mari prejudicii de imagine meseriei pe care o practica. Avand in vedere ca d-na Florica este platita din bani publici care nu reprezinta nimic pentru ea, ci doar ii mentin functia care ii prilejuieste afacerile, poate ca demiterea trebuie facuta si in baza acestui fapt.

Numai ca, asa cum ne-a anuntat plina de infumurare infantile coana Florica, ea nu mai are firma…pe numele ei. In mintea domniei sale radierea unei firmei sau transferarea catre un “supus”, sterge toate urmele unei activitati sa-I spunem, chiar fara a gresi, ilicite. Abuzul in serviciu este infractiunea pentru care a fost cercetata, conditionand, conform reclamatiilor, eliberarea corpurilor neinsufletite de achitarea serviciilor funerare de la firma sa( pe care zice ca acum n-o mai are)

Pentru ca si-a luat de curand laptop, dupa cum mi-a spus de vreo trei ori, si acum poate vedea ce scrie presa ii punem la dipozitie Floricai, dar si dumneavoastra stimati cititori articolele aparute despre aceasta “nevinovata” persoana:

Ph-online
Telegrama
Adevarul
Observatorulph
Ziarul Prahova

Pe langa acuzele de abuz in serviciu, “ neprihanita” Florica Nita a mai fost cercetata ca ar fi platit unor persoane din Margineni suma de 1000 de lei ca sa incendieze magazinul de pompe funebre al unei rivale.

Este revoltatoare nesimtirea acestei persoane, dar are la baza modul in care politistii au instrumentat cazurile care, din cate stim, prezentau probe solide. Acesta este efectul lipsei de profesionalism sau a intereselor celor care cerceteaza anumite cazuri.

Asa s-a intamplat si in cazul antrenorului de karate Octavian Feraru care, datorita si nu din cauza politistilor, in baza unei anchete sub orice critica a facut scapati niste infractori, fara o cercetarea profesionista. Ne este din ce in ce mai clar ca politstii cerceteaza in functie de interesele pe care le au si ordinelor pe care le primesc.

In ceea ce o priveste pe coana Florica si ameintarile ei, marturisesc ca n-am mai primit pana acum amenintari pentru ce mi s-ar putea intampla dupa moarte. Dar imi este foarte clar ca femeia in cauza are un sistem de valori propriu cu legaturi fundamentale cu lumea mortilor, care nu comenteaza niciodata.

Ceva mai penibil nu am auzit! Ce nu intelege aceasta creatura este faptul ca tot ce s-a scris in presa are la baza comunicate, conferinte sau declaratii de presa ale politiei. Ar fi interesant sa fim dati in judecata, sa pierdem si sa ne indreptam toti impotriva politiei pentru a ne recupera banii. Poate ar fi singura metoda ca politstii sa nu-si mai bata joc de noi si de munca lor!

P.S. Asteptam din partea politstilor o schimbare de mentalitate si o dorinta de a onora meseria pe care o practica. Astfel putem inlatura eterna dilema care ne macina siguranta…exista vreo diferenta intre infractor si poltist?


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy