Take a fresh look at your lifestyle.

Nu va suparati pe SGU, atat poate. Crengile au fost luate, dar mizeria din urma lor, nu

UPDATE:
In urma articolului publicat in editia de azi a ziarului dvs. online, cu
titlul ” Nu va suparati pe SGU, atat poate. Crengile au fost luate, dar
mizeria din urma lor, nu”, s-a luat legatura cu persoana care coordoneaza
activitatea in zona respectiva, relatandu-i-se aspectul sesizat de dvs.
Astfel, in cursul zilei de azi, coordonatorul sectorului respectiv si
personalul din subordine se vor deplasa in teren pentru a remedia aspectul
descris de dvs.

Va multumim pentru intelegere,
Relatii cu Publicul si Media SC. SGU. Ploiesti SRL
Purt.Cuv. Adela Fratila
Asa cum a promis Mihai Paun, director tehnic, vineri, echipajele SGU s-au deplasat in bariera Bucuresti pentru a aduna crengile lasate in urma toaletarii copacilor de sapatmana trecuta. Dupa cum ne spunea Paun, crengile au ramas in voia sortii pe jos, in weekend, starnind nemultumirea trecatorilor si locatarilor din zona blocului 9A, pentru ca onor conducerea SGU a vrut sa faca un bine.

Numai ca cetateanii de etnie roma din Cartierul Mimiu, care au solicitat lemnele ramase in urma toaletarii, nu s-au prezentat pentru a le ridica, desi SGU le punea la dispozitie si un tractor pe motorina proprie.

Incomodph.ro atragea atentia data trecuta asupra cheltuielilor facute …din marinimie… care ne induioaseaza gandindu-ne la prieteniile trainice cu cei mai aprigi votanti, cum sunt cei din cartierul Mimiu. Rezultatul acestor toaletari este mizeria lasata in urma, desi crengile au fost stranse. Ne intrebam si ii intreb pe cei care conduc Societatea de Gospodarire Urbana daca maturarea locurilor pe unde se face toaletarea nu este atributia acestei societati?!

Contactat telefonic Mihai Paun ne-a declarat ca problema a fost rezolvata. Daca din poza reiese ca asa stau lucrurile, inseamna ca avem notiuni diferite despre curatenie si confort stradal.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy