Take a fresh look at your lifestyle.

Nici in mandatul lui Badescu nu se achita TVA la bugetul de stat pentru subventii? Atunci de ce mai iese la TV-ul preferat sa se dea fata mare?

M-am uitat de cateva ori la Prahova TV, postul local unde primarul Iulian Badescu este la el acasa si este umflat cu pompa de fostii mei colegi. Nu vreau sa discut despre deontologie versus partizanat, ci doar sa subliniez un lucru care chiar mi-a atras atentia…la Badescu. Vine si critica RATP, din care si-a facut o tinta, isi cauta alibi pentru a o falimenta si singurul lui argument este datoria catre bugetul de stat care a urcat la 16 milioane de euro, pentru plata TVA la subventii. Este un argument solid, am scris despre acel lucru, dar m-as fi asteptat sa vina cu solutii ca orice primar care se respecta. Masura incompetentei oricarui om este aceea de a acuza predecesorii, pentru a-si ascunde neputinta. Mai grav este atunci cand acuzi si faci aceleasi lucruri. Din informatiile pe care le avem la aceasta ora se pare ca RATP, in mandatul Badescu evita sa plateasca in continuare TVA la subventii, fapt care conduce la o majorare permanenta a datoriei catre bugetul de stat, in cazul in care Curtea de Conturi va castiga procesul cu RATP. De aici si pana la falimentarea RATP nu este decat un pas, pentru ca nu vad Consiliul Local actual, preponderant USL si PP DD sa aprobe achitarea acestei datorii din bugetul local. Trebuie sa va spun ca am depus o cerere conform Legii 544/ 2001, in care am solicitat un punct de vedere directorului tehnic, Ion Micu, cu privire la acest aspect. Astept raspunsul si in scris, dar pana atunci va invit sa urmariti punctul de vedere al d-ului Micu. Intrebarea ar fi ce se intampla daca prezentam dovezi ca in continuare nu se plateste TVA pentru subventii?


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy