Take a fresh look at your lifestyle.

Nica si Alecsandri la pupitru sambata seara la sediul PNL

Dupa o vineri incarcata, care a produs cutremur la PNL Prahova, activitatea noctura a continuat si astazi, sambata. In jurul orelor 19.00 am ajuns la sediul PNL, pentru ca aveam informatii ca e jale mare. Cand colo, liniste si pace, doar trei persoane, doua dintre ele fiind Nae Alexandri si Bogdan Nica, doi dintre revolutionarii de ziele trecute. Din acest grup ar mai face parte avocatul George  Botez, consilierii locali Adrian Lupu, Iulian Teodorescu, fostul prefect Nae Alecsandri, Rosca, Guran s.a.

Discutiile pe care le-am avut cu Bogdan Nica si Nae Alecsandri mi-au aratat ca e o situatie grea in PNL Prahova si ca acest gest trebuia facut mai demult. In aceste conditii, s-ar putea spune ca USL poate sa functioneze in Prahova. Ar fi o conditie, spusa voalat de interlocutorii mei. Si anume, aceea ca si in PSD sa se faca curatenie.

Din informatiile pe care le avem si noi, prin intermediul altor surse din PNL, totul ar fi pornit in urma cu vreo doua luni cand s-a cerut scoaterea din filiala Prahova a lui Dinu patriciu, iar Adiran Semcu nu ar fi fost de acord. Un alt motiv ar fi fost niste functii cerute de revolutionari, care nu ar fi fost primite si de aici a inceput razmerita.

Adrian Semcu si-a dat demisia din functia de presedinte PNL Prahova, dar a ramas cu o functie importanta in Biroul Central. Pana cand se vor organiza alegerile pentru alegerea presedintelui interimar va mai dura circa o saptamana. Unul dintre cei care au contribuit la acest puci se numeste Guran si ar fi, dupa spusele lui Nae Alecsandri, urmatorul pe lista ca si numar de voturi. Din alte surse am aflat ca nu ar fi chiar asa si ca nu ar avea cine stie ce sustinere in partid. Este foarte curioasa ascensiunea avocatului Botez, care intr-un an jumate a devenit o voce puternica in PNL. Ar fi intersant de vazut pe cine are in spate! De asemenea, va fi interesant de vazut care va fi urmatoarea mutare a lui Adrian Semcu.

Ideea este ca scindarea care s-a produs ar un iz ciudat. Parca miroase a ciolan. Sa vedem cine il afuma!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy