Take a fresh look at your lifestyle.

NADIA COMANECI SI ALEXANDRU TOMESCU AU DEVENIT CETATENI DE ONOARE AI ORASULUI BUSTENI

La initiativa primarului orasului Busteni, Emanoil Savin, Consiliul local, in sedinta ordinara de astazi (19 decembrie 2011), a aprobat conferirea titlului de “Cetatean de onoare al orasului Busteni” Nadiei Comaneci, multipla campioana olimpica, mondiala si europeana la gimnastica si renumitului violonist roman Alexandru Tomescu. La ceremonia de inmanare a titlului de “Cetatean de onoare”, care s-a desfasurat in fata primariei orasului, a participat Alexandru Tomescu, urmand ca Nadiei Comaneci si lui Ilie Nastase sa i se inmaneze titlul de “Cetatean de onoare” in luna ianuarie a anului viitor, la Castelul Cantacuzino din localitate, atunci cand va avea loc un concert extraordinar sustinut de Angela Gheorghiu, Nicolae Voiculet si, bineinteles, Alexandru Tomescu.

Tot astazi i s-a inmanat titlul de “Cetatean de onoare al orasului Busteni” reputatului medic ortoped Gheorghe Ivan, care a primit aceasta distinctie inca din luna septembrie 2011.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy