Take a fresh look at your lifestyle.

Motivul care a generat masacrul din liceul din Santa este halucinant

Motivul pentru care tânărul de 17 din Santa Fe a ucis doi profesori si sapte (opt după unele informații) colegi de liceu este unul incredibil. Dimitrios Pagourtzis(foto), ucigașul uneia dintre adolescente de la liceul texan a fost respins si umilit in public de către aceasta dupa ce luni de zile i-a facut acesteia avansuri.

Victima, Shana Fisher(foto), o tânără în vârstă de 16 ani a fost terorizată de Dimitros care a devenit tot mai agresiv pe măsură ce era refuzat de victimă, după cum declară Sadie Rodriguez pentru ABC7 News. „În cele din urmă, Shana s-a apărat în fața lui și l-a pus la punct în public, pe ucigaș”, mai spune mama adolescentei ucise, cu adîncă suferință.

 

Acesta este primul indiciu al motivului masacrului de vineri asupra Liceului Santa Fe, unde Dimitrios Pagourtzis a ucis un număr de 10 persoane, deși teoria încă nu a fost confirmată nici de procurori, nici de avocații tânărului de 17 ani.

Citește și: 10 elevi uciși după un atac armat la Liceul Santa Fe, Texas

Pagourtzis este descris de membri familiei sale ca fiind „liniștit” și „dulce”, a continuat să devină mai agresiv cu Shana, până când nu totul a degenerat în ceea ce a uimit o lume întreagă. Respingerea fetei a avut loc cu o săptămână înainte de ziua crimelor.

Nicholas Poehl, avocatul familiei lui Pagourtzis, a spus că nu a auzit despre o astfel de interacțiune între Dimitrios  și vreuna dintre victime și, prin urmare, nu a putut să comenteze. El a avertizat că a petrecut o mare parte din zi combătând zvonuri false despre viața personală a adolescentului.

Atât de trist.  Vieți la început de drum curmate de ambiții prostești

Credeti ca prietenii dvs. ar fi interesati? Distribuiti acest articol pentru ei!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy