Take a fresh look at your lifestyle.

Mitingul USL de pe National Arena a scos din buznarul PSD Ploiesti suma de 15.500 lei

Intamplator sau nu, RATP Ploiesti a devenit una dintre institutiile care respecta termenele de raspuns conform Legii 544/2001. In acelasi timp, raspunsurile la solicitarile noastre sunt aproape complete. Cand vine vorba de prezentarea probelor solicitate, atunci se pare ca avem o problema, pentru ca cine stie ce putem afla. Mai lucram un pic la acest aspect si dam premiul pentru cea mai eficienta institutie pe Legea 544/2001.
Lasand gluma la o parte, in urma cu trei saptamani, parca, adresam o serie de interbari conducerii RATP, in legatura cu punerea la dispozitia PSD a 13 autobuze MAN, pentru deplasarea sustinatorilor USL la mitingul organizat de aceasta formatiune pe stadionul Arena Nationala. Astfel am aflat ca s-au emis 4(patru) facturi, in valoare de 15500,49 lei cu TVA, suma care a fost achitata de Organizatia Municipala PSD. Cum nu ne-a fost pus la dispozitie , macar, un extras de cont, ca sa nu mai zicem copii xerox de pe facturile emise, suntem nevoiti sa luam de bun ce ni se spune in raspunsul primit. N-ar fi rau daca Directia Juridic si Constencios a RATP Ploiesti, ar gasi o modalitate prin care sa putem sa va adcuem la cunostinta ca suma mentionata a fost achitata.

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy