Take a fresh look at your lifestyle.

Miron Cozma, despre reţinerea fiului său: „Aşa au început şi cu mine! Am făcut zece ani de puşcărie

 

Miron Cozma, liderul minerilor, a venit la Parchet după ce fiul său a fost reţinut în această după-amiază într-un dosar de evaziune fiscală. Dan Cozma a fost adus la Parchet, în Timişoara, şi are calitatea de făptuitor, alături de alte nouă persoane.

UPDATE ORA 19.05 Cozma a ieşit revoltat din Parchet, cu o legitimaţie de purtător de cuvânt a Societăţii Internaţionale a Drepturilor Omului pe care scrie că are drept de control. „Am venit să văd despre ce e vorba în cazul unui cetăţean, întâmplător e fiul meu. De trei ore e reţinut şi nimeni nu spune nimic, am arătat legitimaţia dar nu m-au lăsat să intru ca să aflu mai multe. Am să mă adresez instanţei! Fiul meu nu are afaceri, soţia lui are un spaţiu închiriat unde vinde haine second, iar el e cărăuş, aduce marfa! Are 32 de ani, aţi auzit până acum de el, să fi fost implicat în vreun caz?“, a declarat Cozma.

„Aşa au început şi cu mine! Am făcut zece ani de puşcărie degeaba! Ce credeţi că învaţă studenţii la facultate în ziua de azi? Cazul Cozma!“, a declarat Luceafărul Huilei în urmă cu câteva minute, în faţa Parchetului din Timişoara, după care a adăugat că nu ştie despre ce e vorba, că vrea să afle şi că fiul său nu are nicio firmă, motiv pentru care nu poate fi acuzat.

 

Sursa: adevarul.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy