Take a fresh look at your lifestyle.

Mircea Rosca are metode securistice, vrea sa scoata pe piata o inregsitrare despre Badescu. Ii cerem public sa si-o asume!

Intr-un material postat in observatorulph.ro, Mircea Rosca lasa impresia ca oamenii lui sunt niste virgine care voteaza numai ce le spune PSD. Scandalul promovat de Rosca in publicatia mentionata nu face decat sa puna intr-o lumina proasta proprii colegi, transformandu-i in marionete. Se spune acolo intr-o relatare a unei convorbiri telefonice auzite de cineva( cine oare?) ca Mircea Rosca ar fi spus: <<“Am vorbit şi cu Horia… Chestia asta cu şcolile e groasă rău. Eu nu înţeleg pur şi simplu ce face Iulică acolo (viceprimarul Iulian Teodorescu – n.n.). Ăsta a înnebunit? Păi eu m-am bazat pe el că e liberal vechi, cu experienţă, şi el îi scoate toate castanele lui Bădescu mai ceva decât pesediştii lui? Ce e asta…?!? Ce putem să le spunem noi la oameni… Că am fost proşti…? Că am fost duşi de nas…? Că noi am avut încredere în primar şi ăsta, de fapt, ne foloseşte ca pe marionete? (…) Aşa ceva nu se mai poate! Trebuie urgent să schimbăm modul ăsta de lucru. De luni îţi promit că o să mă ocup personal şi de Ploieşti şi te rog eu să ai o discuţie clarificatoare cu ei: ori respectă politica partidului, ori să se ducă frate de unde au venit! Să se ducă la PSD dacă le place mai mult acolo!”, ar fi încheiat acesta nervos discuţia telefonică>>.

Acum, pentru cei care sunt usor de pacalit, pot spune ca aceasta recunoastere a prostiei nu justifica cu nimic orice vot ar fi dat penelistii in Consiliul Local. Daca ai sange in instalatie votezi doar in interesul cetateanului si nu cum ti se dicteaza de catre partenerii de uniune. Trecem peste autovictimizarea la care se supune Mircea Rosca pentru a mai creste un pic in ochii electoratului idiot, care nu poate vedea padurea de copaci. Ajungem la ceea ce ne-a ajuns si noua la ureche, pe acelasi sistem de convorbire telefonica auzita, ca deh… daca altii isi permit ne permitem si noi. Ideea e ca, pe surse, am aflat ca Mircea Rosca s-ar fi umflat in pene ca are inregistrata o convorbire telefonica in care se vorbeste despre Badescu, in termeni nu tocmai laudativi.

Oricat de mult l-as antipatiza pe Badescu urasc metodele securistice prin care se vrea a se defaima cineva, iar cel care o face are in mine in dusman. Cei care au astfel de practici sunt niste scursuri care nu se pot baza pe propriile forte, pe propria inteligenta si aleg sa scape in presa discutii private. Cunosc destui oameni care sunt asa si se pare ca aceste metode securistice functioneaza , cu ajutorul mass-mediei. Asa cum am spus, detest astfel de practici si apeciez pe cei care ies in fata si spun ce au de spus, nu pe la colturi s-au prin inregistrari telefonice. Asta e cel mai josnic mod de a te promova, dar suntem convinsi ca de indata ce am scris, inregistrarea va disparea ca prin minune.

Drept urmare, ii cer public lui Mircea Rosca sa isi asume inregistrarile, nu sa le scape in vreun cos de gunoi de unde sa le ridice jurnalistii, ca in cazul Pepe, Oana Zavoranu si onanistul Tudy!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy