Take a fresh look at your lifestyle.

Mircea Petru ignora suferinta altora. Donald Constantin, director SGU: “Noi am putea sa ajutam si sa facem fundatia…”

Mormantul Madalinei Manole, celebra noastra artista, este mult prea simplu pentru gloria pe care a trait-o fata cu parul de foc. Parintii, dar si fanii au incercat din rasputeri sa gaseasca o solutie pentru ca mormantul sa aibe o alta fata, una mai aproape de valoarea Madalinei, desi stim cu totii, ea ramane inestimabila. Din pacate, Mircea Petru, fostul sot, calca in picioare suferinta parintilor artistei, dorinta fanilor de a se implica in construirea unui monument funerar onorabil. Am incercat sa facem rost de numarul de telefon al lui Mircea Petru, am cautat la angajatii cimitirului Bolovani, dar acesta nu a bineoit sa lase  un contact, cu toate ca trece destuld e des pe la mormantul fostei sotii, dupa cum ni s-a spus.

Incercam prin acest material sa sprijinim atat familia cat si fanii Madalinei Manole exasperati, probabil, de indiferenta cu care sunt tratati de Mircea Petru. De aceea am luat legatura cu conducerea SGU, in speta cu directorul Donald Constantin, care doreste, la randul sau, sa se implice alautri de familie si fani, dar se loveste de acelasi personaj. Trebuie spus ca Mircea Petru este concesionarul locului de veci in care se odihneste Madalina Manole si tocmai acesta este motivul pentru care totul este blocat.

“Noi am putea sa ajutam si sa facem fundatia, racla, partea din pamant, tot ce inseamna groapa, peretii de beton, etajarile respective. Putem executa aceste lucrari din bugetul nostru. Din pacate, nu avem permisiunea concesionarului. Partea de sus a mormantului poate sa ia forma pe care o doreste familia, fie ca e vorba de un bust, marmura, inox sau orice altceva. Trebuie spus ca nu este loc pentru un cavou”, ne-a declarat Donald Constantin, directorul SGU Ploiesti. Demersurile in scris facute de conducerea SGU catre Mircea Petru au ramas fara rezultat, deoarce acesta nu a dat niciun raspuns desi adresa a fost trimisa in 14 noiembrie 2012, dupa cum vedeti in facsimil.

Facem apel pe aceasta cale fanilor si parintilor marii noastre artiste, Madalina Manole, sa ne contacteze si sa initiem un demers impreuna, pentru a putea rezolva aceasta situatie care aduce atata suferinta.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy