Take a fresh look at your lifestyle.

Mircea Cosma, “colonel” de Ziua Armatei. Codul penal zice ca e interzis, dar ce conteaza… dormiti linstiti, Politia… dormiteaza pentru voi?

Cu ocazia Zilei Armatei, a avut loc la Ploiesti o ceremonie fastuoasa. Aviaonele au survolat cerul in zona de desfasurare a actiunii, respectiv in dreptul Monumentului Vanatorilor de la Gara de Sud. De bun augur respectul adresat unei armate aproape inexistente, dar respectul e respect si faptele de arme ale inaintasilor nostri merita comemorate. Numai ca, citind stirile cu care ma tot agaseaza pe mail www.ploiestiri.ro, site ce apartine lui Dragos Patraru, ceva mi-a atras atentia.

La comemorare, Mircea Cosma, membru marcant al USL, alianta din care face parte si viitorul candidat la Camera Ceputatilor, Sebastian Ghita, patronul postului Prahova TV, a aparut in uniforma militara, cu gradul de colonel. Citam din ploiestiri.ro: “O apariție inedită a fost cea a președintelui Consiliului Județean, care a participat la eveniment îmbrăcat în uniformă militară. Şi asta pentru deţine gradul militar de colonel”.

Pana aici nimic deosebit, in ochii necunoscatorilor, ci, poate, chiar o intentie laudabila si un semn de pretuire din partea presedintelui Consiliului Judetean Prahova. Numai ca, daca e sa ne luam dupa CV-ul domnului Mircea Cosma, observam ca domnia sa sustine ca este locotenent in retragere- UM.01184. Bacau 1970. Pentru mai multe date puteti intrati AICI sa vedeti cu ochii vostri ce scrie in CV si AICI ce scrie in www.ploiestiri.ro. Suntem surprinsi cum i-a scapat acest aspect, daca se dovedeste a fi real, lui Dragos Patraru. La cat il stim de vigilent, suntem de-a dreptul consternati.

In aceste conditii, pornind de la premisa ca ploiestiri.ro este prost documentata, nu ca ar minti, inseamna ca Mircea Cosma, potrivit CV-ului personal, nu avea voie sa imbrace uniforma militara cu grad de colonel, pentru ca nu detine aceasta functie. In cazul in care ne poate demonstra ca nu se crede Dumnezeu pe pamant, caruia ii este permis orice, si detine acest grad, ne cerem scuze anticipat.

Ca urmare a stupidelor noastre constatari, ii punem urmatoarea intrebare sefului IJP Prahova, care sigur va tacea malc, asa cum a tacut si la alegerile locale, cand interlopii PSD dadeau bani la fraieri ca sa voteze cu USL, chiar langa sectiile de votare: Ati auzit domnule Dosaru de art. 241 Cod Penal?

Folosind formula clasica “daca se va dovedi” ca Mircea Cosma a savarsit infractiunea prevazuta de art. 241 Cod Penal… bla bla bla, putem multumi celor de la www.ploiestiri.ro ca au postat poza cu “colonelul”, care nu e altceva decat o proba. Dar cine sa o vada? Politia? Neah. Parchetul? Neah. Astea sunt institutii, in general, pentru oamenii lipsiti de aparare, nu pentru smecherii cu functii.

In aceste conditii…sa traiti domnule “colonel” Mircea Cosma si voi pupincuristilor de la ploiestiri.ro.

Iata ce spune art. 241 din Codul Penal in vigoare:

Portul nelegal de decoraţii sau semne distinctive

Purtarea, fără drept, de decoraţii, de uniforme sau de semne distinctive ale unui organ de stat, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

Purtarea, fără drept, de uniforme, grade sau insigne militare, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Dacă fapta prevăzută în alineatul precedent se săvârşeşte în timp de război, pedeapsa este închisoarea de la unu la 5 ani.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy