Take a fresh look at your lifestyle.

Scrisoare de multumire//Medicii de la Chirurgie Vasculara din SJU invita la incredere si asigura pacientii de profesionalism

De azi, 22.05.2018, colectivul Chirurgie Vasculara s-a mutat in “casa noua” in urma renovarii si modernizarii sectiei. Bucuria se poate citi atat in ochii personalului cat si al pacientilor datorita conditiilor aflate la standarde europene in care se actul medical, care speram sa corespunda cat mai bine nevoilor acestora.  Modernizarea era imperios necesaraavand in vedere accesibilitatea pacientilor cu boli vasculare aflata  in crestere vertiginoasa in ultima vreme. Mentionam ca sectia noastra este unica in judet deservind in acest timp si pacientii  din judetele limitrofe.

In cadrul acestei sectii se trateaza afectiuni arteriale ce necesita revascularizari chirurgicale( by-pass-uri, detrombozari, edarterectomii, cura chirurgicala a anevrismelor), afectiuni venoase(cura chirurgicala a varicelor), fistule arterio-venoase la pacienti cu insuficienta renala cronica in vederea efectuarii hemodializei, precum si revascularizari chirurgicale la pacientii politraumatizati.

Citeste si: Spitalul Judetean se modernizeaza si se doteaza la nivel european

Multumim tuturor care au contribuit la realizarea acestui proiect si speram ca este inceputul dezvoltarii acestei specialitati  in judetul nostrum avand in vedere ca afectiunile vasculare au un grad inalt de mortalitate si morbiditate. Netratarea corespunzatoare sau tardiva a afectiunilor vasculare duce adeseori la un grad de invaliditate cu costuri sociale importante.

Speram ca imbunatatirea conditiilor hoteliere alaturi de profesionalismul personalului medical vor creste confortul, increderea si siguranta pacientilor in actul medical contribuind la cresterea satisfactiei acestora concomitant cu imbunatatirea prestigiului Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti.

Va multumim,

Dr.Catalin Sanda- Medic Primar Chirurgie Vasculara- medic coordinator

Dr. Dragos Muraru- Medic Primar Chirurgie Vasculara


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy