Take a fresh look at your lifestyle.

4 aprilie 2013- Mars pentru sensibilizarea populatiei impotriva drogurilor

În conformitate cu atribuţiile conferite Agenţiei Naţionale Antidrog prin actul normativ de organizare şi funcţionare, la data de 4 aprilie 2013 structurile teritoriale ale Agenţiei, respectiv Centrele de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog, în colaborare cu Inspectoratele Şcolare Judeţene, vor organiza în cadrul Programului Naţional “Să ştii mai multe, să fii mai bun”, o zi de prevenire a consumului de droguri, adresată elevilor cu vârste între 10 – 18 ani (ciclurile gimnazial şi liceal).

            Ziua de prevenire a consumului de droguri presupune, la nivelul judeţului Prahova, desfăşurarea împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploieşti şi al Consiliului Judeţean Prahova, în data de 04 aprilie 2013, între orele 12.00 – 13.30, pe Bulevardul Independeţei din municipiului Ploieşti (intervalul situat între Statuia Vânătorilor – Gara de Sud şi Piaţa Victoriei – Platoul din faţa Palatului Administrativ), a unui marş de sensibilizare a opiniei publice în legătură cu riscurile şi consecinţele consumului de droguri, cu sloganul “În faţa drogurilor nu suntem diferiţi”.

La această activitate sunt aşteptaţi să participe peste 300 de elevi cu vârste între 10 – 18 ani din municipiul Ploieşti, evenimentul urmând să debuteze cu citirea “Declaraţiei antidrog a elevilor din municipiul Ploieşti”, care ulterior va fi înmânată de către elevi reprezentanţilor autorităţilor şi instituţiilor publice locale. Totodată, pentru asigurarea impactului vizual, cu rol de sensibilizare a populaţiei generale, elevii vor purta tricouri inscripţionate şi măşti identice, mesajul fiind atât de nondiscriminare şi nonetichetare a persoanelor consumatoare de droguri, cât şi de conştientizare a riscurilor şi virulenţei de propagare a fenomenului de consum de droguri în rândul adolescenţilor şi tinerilor.

Asigurându-vă de întreaga noastră consideraţie, vă mulţumim anticipat pentru sprijinul acordat prin mediatizarea acestui eveniment.

            Persoană contact – Neagu Cosmin, telefon 0722.177.149.

 

COORDONATOR C.P.E.C.A. PRAHOVA

COSMIN NEAGU


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy