Take a fresh look at your lifestyle.

Marinela Avădani, despre acuzaţiile făcute de Leo de la Strehaia că ar fi făcut sex pe bani într-un

 

Marinela Avădani şi Jasmine au fost acuzate de „prinţul ţiganilor” că ar fi făcut amor pe bani într-un hotel de două stele din Capitală.

Pentru prima dată de la izbucnirea scandalului, fotomodelul Marinela Avădani vorbeşte despre acest subiect. „Este o poveste care trebuie să recunosc că nu mi-a fost bine sub nicio formă, m-a durut foarte tare. A fost un episod foarte urât. Sigur că m-au afectat aceste afirmaţii, pentru că eu ţin foarte mult la imaginea mea. Când vine cineva şi încearcă să spună tot felul de minciuni despre tine, e dureros. Am avut lângă mine părinţii mei care mă susţin foarte mult şi sunt alături de mine şi au foarte mare încredere în mine. Iar prietenii apropiaţi mă ştiu cum sunt. Chiar am vrut să îl dau în judecată pe Leo, dar am zis că mai mult îmi pierdeam timpul”, a spus Marinela la Antena 1.

„Eu am fost naşă cu ceva timp în urmă şi mai aveam anumite lucruri de rezolvat cu Jasmine. Eu fiind la acel restaurant, am chemat-o pe Jasmine, am stat foarte puţin acolo. Păstrez legătura cu ea, vorbim în fiecare zi la telefon. Este o fată foarte deosebită şi mă bucur foarte mult că am cunoscut-o”, a spus Marinela despre Jasmine.

Marinela spune că ea nu a stat de vorbă niciodată cu Leo de la Strehaia, fostul iubit al lui Jasmine, şi că nu înţelege de ce el a spus aceste lucruri despre ea. „Eu până acum am evitat să vorbesc despre acest subiect, pentru că a fost unul foarte neplăcut. Eu cu Leo nu am stat niciodată de vorbă, nici la telefon, nici faţă în faţă. Nu ne-am văzut niciodată şi cu siguranţă nu ne vom vedea. Nu înţeleg ce are Leo cu mine. Am trecut peste povestea cu hotelul, acum sunt foarte bine. Sunt foarte fericită. Am găsit un iubit, care să fie alături de mine. Sunt cu cineva, sunt foarte fericită”, a mărturisit Marinela.

 

Sursa: cancan.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy