Take a fresh look at your lifestyle.

Mardare nu va fi exclus, desi merita, pentru impertinenta! Isi pierd puterea “batranii” in PSD?

Din cate se pare, conflictul dintre Ion Eparu si George Stanciu este departe de a fi stins. In urma discutiei pe care am avut-o cu presedintele organizatiei municipale a PSD, am desprins mai multe lucruri intersante. Punctul de vedere al lui Mardare, alias George Stanciu sau invers nu ma intereseaza, pentru ca, desi pare lipsit de deontologie, nu reprezinta nimic pentru mine ca si politician. Este doar un profitor al politicii, avand in vedere ca este ginerele lui Emil Calota si si-a facut banii cum stie toata lumea ca si i-a facut. Prefer sa discut cu oamenii pe care ii consider onesti, indiferent din ce partid ar face parte.

Am vrut sa ma lamuresc, atat pentru mine, cat si pentru dumneavoastra, de ce s-au rostit acele expresii care mi-au fost comunicate, respectiv “mincinos ordinar” si “milog” la al doilea incident de partid, o data cu reiterarea candidaturii lui Andrei Sava, care nu difera cu nimic de Mardare, in opinia mea.

“Trebuie sa spun ca eu am folosit expresia << minciuna ordinara>> referitor la faptul ca George Stanciu a sustinut ca la data primului incident in care el a exprimat faptul ca nu este de acord cu candidatura lui Andrei Sava, mai multi membri ar fi parasit sala. Nu este asa, el a fost singurul care s-a ridicat si a plecat. In ceea ce priveste afirmatia <<milog>>, ea nu a fost folosita ci doar mi-a reprosat ca am mancat la el la restaurant pe datorie”, ne-a declarat Ion Eparu.

In dorinta sa de a se detasa de acest conflict artificial, Ion Eparu a spus ca regreta ca Stanciu nu este candidat pentru ca rezultatele ar fi fost, cu siguranta, bune. “N-a inteles ca sunt presedintele unei organizatii si daca de la nivel central mi se propune un candidat, nu ma pot opune”, ne-a mai spus Eparu. Judecand la rece, putem spune ca aroganta de care da dovada Mardare pentru cateva sarmale date pe gratis la alegatori il face pe acesta sa creada ca merita sa fie deputat, desi nu are nimic de spus. Mai mult, Ion Eparu este cu constiinta impacata, pentru ca Mardare a fost trecut pe lista candidatilor, iar frustrarea de copil rebel pe care o are, spunem noi, ca este nejustificata.

In ceea ce priveste excluderea din partid, care s-ar fi impus pentru atitudinea nesimtita a lui Mardare cu ocazia celor doua incidente, Ion Eparu ne-a spus urmatoarele: “O singura data, in urma primului incident, s-a pus problema excluderii din partid. D-ul Cosma mi-a spus ca daca nu se potoleste ar trebui sa luam in calcul si varianta excluderii”. Tragem concluzia ca Mircea Cosma nu mai e cel de pe vremuri care taia si spanzura si nu tolera astfel de atitudini. Noi stim de ce, dar mai studiem zvonurile care nu-l pun intr-o pozitie de forta pe Mircea Cosma, in perioada urmatoare.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy