Take a fresh look at your lifestyle.

Mardare, alias George Stanciu… ori e prost, ori e uituc ori e mincinos

Ma uitam zilele trecute pe site-ul colegului Iulian Maxim, respectiv www.max-media.ro si mi-a atras atentia un drept la replica la un articol scris. In materialul care a primit drept la replica se facea referire la un insignifiant si asa-zis mogul de presa, pe numele lui Mardare, alias George Stanciu. Ciudatul asta de Stanciu a vrut sa apara ca si ctitor al unui ziar on line care ma copiaza. Adica a facut un furt intelectual, ca doar are bani si crede ca e smecher. Culmea este ca, dupa ce ca e prost se mai caca si in drum. Frustrarile personale si le exprima in plan politic, aruncand cu banii in stanga si in dreapta pentru a lovi in principalul sau adversar, nimeni altul decat Andrei Sava care, asa cum spuneam intr-un material trecut, i-a ars si pe el si pe socrul sau la fiecare alegere parlamentara din ultimii cinci ani. Le-a dat nana la amandoi pe unde i-a prins, motiv pentru care frustratul asta nu se mai suporta pe el insusi. Mai nou are ca tinta doi penelisti, pusi ca directori de PNL, respectiv Ovidiu Negulescu la SGU si Emanuel Ilie, la Hale si Pete. Dar sa revenim la articolul scris de Iulian Maxim care face referire la Mardare ca fiind proprietarul unui site prin care isi “rezolva” problemele personale. La citirea acestei stiri, Mardare a luat foc si a aruncat un drept la replica pe masura intelegintei sale care tinde catre zero, vertiginos. Il puteti citi mai jos.

Buna ziua.

Am citit articolul dvs publicat astazi ,1 martie 2013 si ma simt nevoit sa fac cateva precizari:

– nu sunt proprietarul vreunui site de stiri sau a unui trust de presa din Prahova sau din tara

– nu exista nici o ruptura in USL, iar relatia mea cu colegii de la PNL este una extraordinar de buna (afirmatie pe care o pot confirma si colegii din PNL)

Va multumesc si astept telefonul dvs pentru eventuale precizari.

Vazand acest drept la replica imi dau seama ca omul asta n-are nimic in creier sau, poate, eventual tarate. Mai Mardare, nesimtitule, chiar n-ai o limita in ceea ce spui si faci? Ai sunat-o pe o colega de-a mea de la Telegraful de Prahova ca sa o momesti cu salariu mare si cu o echipa profesionista( fie ca tine. Poate ne-o prezinti si noua pe Bianca Ionita). Ai uitat ca ai discutat cu om din apropierea mea si te-ai laudat ca ma inchizi daca vrei? Toata presa, toti oamenii care stiu ca existi pe planeta asta cunosc faptul ca ti-ai permis sa intri pe teritoriul meu cu site-ul tau, incercand sa creezi confuzie si furand din identitatea muncii mele. Numai tu nu stii ca esti proprietar de site, numai tu nu stii ca ai cheltuit o caruta de bani cu pliantele, cu panourile de reclama!

Ce as putea sa cred despre tine? Ori esti prost, ori uituc, ori mincinos ordinar!

Cu siguranta ai din fiecare cate ceva, ca altfel ai sta in banca ta si ti-ai vedea de afacerile tale, Paharnice (p)Ulea. Hai ca te chis in freza…


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy