Take a fresh look at your lifestyle.

Mandrie pentru Prahova. Ioana Tanasescu, premiata la “Gala gesturilor de suflet in sanatatea mintala”

Joi, 18 octombrie, la Hotelul Marriot din Bucuresti a avut loc premierea in cadrul celei de-a saptea editii a “Galei gesturilor de suflet in sanatatea mintala”, organizata in fiecare an de Fundatia Estuar, al carui presedinte este Dr. Cristian Andrei. Andreea Marin Banica, impreuna cu presedintele Estuar au fost gazdele acestei actiuni, la care au participat, printre altii, ministrul Muncii, Mariana Campeanu, primarul sectorului 6, Rares Manescu, dar si cantareata ploiesteanca NICO.

Prahova a avut reprezentanti in randul premiantilor, pentru activitatea depusa in sprijinul Fundatiei Estuar si a persoanelor cu dizabilitati a caror viata incearca sa o faca mai frumoasa, mai linistita si utila. Premiile acordate au fost, de fapt, o recunoastere a meritelor celor evidentiati pentru implicarea activa in sprijinirea persoanelor cu probleme mentale, pe parcursul anului 2012.

Premiile au fost acordate pentru 12 categorii de sprijin a acestui proiect al Fundatiei Estuar. Una dintre ele a fost “Implica-te!”, iar castigatorul a fost de fapt o castigatoare.

Ioana Tanasescu- SC INTERCOM T&T SRL, Ploiesti( in fotografie), a dat speranta celor sase persoane pe care le-a angajat in firma sa de la inceputul anului, in cadrul parteneriatului cu Fundatia Estuar cu ocazia acestor proiecte umanitare. “ Nu m-am gandit, atunci cand am pornit la acest proiect, ca voi primi vreun premiu. A fost un gest de suflet pentru persoanele care sufera, in dorinta de a le da o speranta, de a-i face sa se simta utili. Cred ca am reusit, macar pentru cele sase persoane pe care le-am angajat pe parcursul acestui an. Felicit organizatorii pentru initierea acestui proiect si le multumesc pentru ca mi-au dat posibilitatea de a ma implica”, ne-a declarat Ioana Tanasescu.

Dintre prahoveni, printre premiantii galei s-au aflat si SC Baumax Romani SRL si colega noastra de la Alpha TV, Elena Antofie.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy