Take a fresh look at your lifestyle.

Majorarea taxelor e din cauza lui Volosevici. Primarul actual primeste sms-uri care ii intaresc convingerea. Doar convingerea!(video)

In cursul sedinte de Consiliu Local de astazi, atunci cand s-a ajuns la proiectul referitor la majorarea taxelor si impozitelor cu 16 %, consilierul local Costel Horghidan a facut un apel primarului si colegilor sai, pentru a se pastra nivelul de anul trecut. Mai mult, acesta a subliniat faptul ca primeste mesaje de la cetateni in care este rugat sa faca ceva ca sa nu fie majorate taxele. Strategie sau nu, interventia lui Horghidan era in sprijinul cetatenilor. Raspunsul primarului a fost unul de-a dreptul stupid si de o ironie mai ieftina decat o hartie igeinica. Acesta a spus ca si el primeste sms-uri prin care lumea il intreaba cand il baga la puscarie pe Volosevici, invocand, asa cum ne-a obisnuit, greaua mostenire care impovareaza bugetul. Alt argument care sa ii puna in valoare eventuala competenta nu are. Badescule, ca fost coleg,  te rog revino-ti si nu deveni arogant ca te vei duce singur in cap, prin atitudinea ta. Romanul nu mai suporta aroganta, sfidarea si incompetenta. Arata-ne si noua sms-urile la care faci referire, daca te tine!

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy