Take a fresh look at your lifestyle.

LOLITA DE ROMÂNIA: A pozat în Playboy la 11 ani, azi este speranţa la Premiile Cesar

 

Două producţii româneşti ne reprezintă la Premiile Cesar: filmul „La source des femmes” de Radu Mihăileanu şi „My little princess”, povestea autobiografică a Evei Ionesco, cea mai tânără persoană care a apărut în Playboy atunci când avea 11 ani.

Eva Ionesco este fiica fotografei de origine română Irina Ionesco, care a devenit celebră atunci când a început să-i facă fotografii fiicei sale -pe atunci în vârstă de 9 ani- nud şi în ipostaze erotice.

Irina Ionesco s-a născut la Paris din emigranţi români şi a copilărit la Constanţa. Ea şoca lumea artistică în 1974, atunci când a prezentat într-o expoziţie mai multe fotografii nud cu fiica ei, Eva, care la acea dată avea doar 9 ani. Doi ani mai târziu, în octombrie 1976, la vârsta de 11 ani, şi-a obligat fiica să pozeze nud pentru ediţia italiană a revistei Playboy. Au urmat apariţii la fel de provocatoare în Penthouse şi Der Spiegel, dar şi roluri importante în filme din categoria „softporn”. Încet-încet, Eva, care astăzi are 46 de ani, s-a îndepărtat de mama ei şi, odată cu maturizarea, a început să-şi aleagă roluri în filme serioase şi să lupte împotriva exploatării mamei sale din anii copilăriei.

Filmul „My Little Princess” este nominalizat la Premiile Cesar la categoriile „Cel mai bun debut” şi „Cele mai bune costume”. Producţia a câştigat anul trecut trei premii la Festivalul de Film din Mumbai, India, printre care şi cel pentru „Cel mai bun film”, premiu în valoare de 100.000 de dolari, scrie Agenţia de Presă Mondenă.

 

Sursa: realitate.net


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy