Take a fresh look at your lifestyle.

Lansarea Programului ‘’Promovam atitudini reponsabile in trafic ! 2014-2015’’

Zilele trecute, la sala de conferinte a Vigo Hotel a avut lansarea unui proiect intersant initiat de Bulgaru Denis, psiholog in psihologia transporturilor in parteneriat cu Inspectoratul Judetean de Politie Prahova, Serviciul de Ambulanta Judetean Prahova  si Psiholog  Simonica  Ionel Bistrita, invitatul special la eveniment, initiatorul proiectului pilot .

Părţile au stabilit  să colaboreze pentru realizarea următoarelor obiective:

– organizarea de  actiuni de informare privind constientizarea atitudinilor responsabile in traficul rutier de catre toti participantii la trafic si reducerea riscurilor accidentelor rutiere;

– activarea si implicarea in campanii de prevenire a accidentelor rutiere a unitatilor/institutiilor private si publice care concura la siguranta circulatiei;

Scopul campaniei  este  de a determina participantii in trafic sa constientize riscurile care pot aparea datorate consumului de alcool la volan, oboseala, atentie, viteza neadaptata,etc.

Grupul tinta al acestui proiect sunt viitorii conducatori auto care trec prin procesul de scolarizare ,conducatorii auto profesionisti si neprofesionisti.

In Prahova  aceasta campanie se va desfasura in localitatile cu cel mai mare risc de accidente rutiere Ploiesti, Sinaia, Baicoi.

“Sunt  fericita ca am resuit sa demaram acest proiect, dar sunt convinsa ca acum incepe lupta cea mare..Proiectul continua ! Sper sa se implice mai multi in acest proiect.

 O femeie in varsta  mi-a spus, o data,  asa: Denisa, important este sa incepi ceea ce iti doresti si ai sa vezi ca vei duce pana la capat. Asta se intampla in urma cu 10 ani. Ii ascult si acum sfatul, pentru ca m-a condus spre reusita si in viata personala si profesionala. Ca o concluzie a acestui pim pas al proiectului, soferii care au fost opriti in trafic au salutat initiativa noastra.

Important este sa lasam ceva in urma”, ne-a declarat Denis Bulgaru.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy