Take a fresh look at your lifestyle.

La Primaria Ploiesti se lucreaza in draci – primarul si ofiterul de presa sunt in concediu

Iulian Badescu, primarul municipiului Ploiesti, s-a evaporat, inca din primele zile ale acestui an. Gurile rele de prin „ograda” patronata de primarul tigaie sustin ca, acesta este in concediu de odihna dar sic..! unde nu se stie. Reporterii de la www.incomodph.ro, au incercat sa obtina o declaratie de presa in legatura cu majorarea taxelor si impozitelor locale, de la 1 ianurie. Actiunea a fost sortita esecului din cauza ca edilul local nu a fost de gasit. Secretara de la cabinetul primarului ne-a intampinat cu zambetul pe buze spunandu-ne ca domnul primar se afla in concediu pana in data de 14 ianuarie 2013.  Nici, purtatorul de cuvant al institutiei nu a fost de gasit, Alina Istratescu, fiind si ea in concediu numai ca aceasta revine la birou luni 7 ianuarie.

Angajatii primariei, tin la secret datele despre concediul edilului sef. Dupa o veste ca majorarea taxelor, nu este exclus, ca primarul Ploiestiului sa se ascunda de furia concetatenilor, care sunt si asa suparati ca au fost prostiti cu pesnia municipala. Om trai si o vedea, dar pana atunci, taxele si impozitele vor fi marite, iar Badescu sta ascuns.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy