Take a fresh look at your lifestyle.

La 20.30 ne vedem la Valea Prahovei TV. Discutam despre consecintele dramei din clubul Colectiv asupra Romaniei

Astazi, 09.11.2015, de la orele 20.30 sunt invitat la emisiunea “Momentul adevarului” de la Valea Prahovei TV(VpTV), moderata de Dan Dimache, in calitate de presedinte al Asociatiei Alianta pentru Drepturile Omului din Romania. Temele abordate pornesc de la tragedia care a avut loc in clubul Colectiv din Bucuresti si consecintele ei asupra Romaniei. Alaturi de mine vor mai fi senatorul Dan Ionita, avocatul Bogdan Paun si jurnalistul Mihai Ciobanu si impreuna vom dezbate situatia noastra a tuturor si vom incerca sa dam solutii pentru politicienii acestia care au uitat ca sunt pusi acolo in slujba noastra, nu in slujba intereselor lor si ale partidelor din care fac parte.

Va astept alaturi de noi la emisiunea “Momentul adevarului”, de la orele 20.30 pe VpTV. Ne puteti viziona si online la adresa http://www.vptv.ro/live/ dupa ce va instalati plug-in-ul pe care site-ul vi-l pune la dispozitie. 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy