Take a fresh look at your lifestyle.

Exclusiv// Cornelia Zidaru, patroana “Azilului Groazei” a fost pusa in libertate de judecatori

In ajun de Craciun se spune ca oamenii sunt mai buni. Poate acesta este singurul motiv pentru care Cornelia Zidaru si ingrijitoarea “angajata”, suspecte de infractiunea de lipsire de libertate, au fost puse astazi in libertate. Modul barbar in care au fost tratati 34 de batrani, probele depuse de politsti, munca lor si a procurorilor, a celor de la Salvare si a medicilor care s-au ocupat de acei batrani nu a valorat nimic pentru un compet de judecata. Acum, Cornelia Zidaru este cercetata in libertate, pentru un judecator sau mai multi, pentru ca nu am reusit sa alfam inca, dar va vom spune cat mai curand pentru ca este bine sa ii stiti, si-au permis sa se arate buni cu niste oameni fara suflet. Mai mult, Cornelia Zidaru, eluda legea oferind ingrijiri fara sa fie autorizata, ba era chiar suspendata. Orice actiune a acestei femei este o infractiune si ea este pusa in libertate. In acest caz, justitia a fost de-a dreptul chioara.

Oare ce trebuia sa mai faca Zidaru ca sa fie cercetata in arest? Oare ce probe mai trebuiau depuse? E incredibil modul in care se face justitie in Romania si sa nu spuna cineva ca au scapat pe procedura ca nu poate fi decat un argument pueril, ca sa nu spunem altfel.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy