Take a fresh look at your lifestyle.

Joi, 17 ianuarie se deschide restaurantul “La strada’S” la Halele Centrale. Preturi mici, calitate superioara si distractie cat cuprinde

Un nou loc de distractie si voie buna se deschide pe data de 17 ianuarie la Ploiesti. Pe langa aceste deziderate necesare unui loc destinat bunei dispozitii, preturile oferite si calitatea produselor sunt la superlativ, avand in vedere ca un meniu costa minim 9 lei. Hrana sanatoasa si servirea ireprosabila sunt coordonatele dupa care se ghideaza restaurantul- autoservire “La strada’s”, aflat la intrarea principala in Halele Centrale.
Programul este diversificat, pentru toate gusturile gastronomice dar si de distractie. Astfel, de la 9.00 dimineata pana la ora 18.00 cei care doresc sa consume cele mai ieftine si calitative produse din Ploiesti trebuie sa stie ca regimul este de autoservire. Dupa ora 18.00 se trece in regim de berarie si incepe distractia “no limit”  cu servire “a la cart”. Iubitorii de muzica usoara pot rezona cu acordurile live ale solistilor “La strada’S” care nu vor lipsi din programul de seara. De asemenea, pentru a oferi cat mai multa voie buna vor avea loc spectacole de Karaoke in care clientii isi pot arata maiestria vocala, inainte, in timp sau dupa ce vor consuma cele mai bune mancaruri si bauturi din Ploiesti.
Servirea plus recomandarile clientilor fac din La strada’S” localul cel mai “gustos” si primitor.
Asadar, mergeti cu incredere la… “La strada’s”. Platiti putin, consumati mult si va distrati intr-o zi cat pentru o saptamana!

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy