Take a fresh look at your lifestyle.

Jennifer Lopez a purtat o ţinută a designerului român Maria Lucia Hohan, la American Idol

 

Jennifer Lopez a ales o ținută creată de designerul român Maria Lucia Hohan pentru una dintre aparițiile sale ca și jurat în cadrul show-ului American Idol.

Jennifer Lopez a purtat un top cu colier din cristale Swarovski negre, modelul Sophie, în combinație cu o fustă din piele, model Camille, ambele din colecția toamnă/iarnă 2012-2013. Colecția urmează să fie lansată în toamna acestui an, potrivit unui comunicat din parte designerului român. „Vedeta a preferat un look mai simplu și mai construit decât cel cu care a obișnuit MLH să îmbrace vedetele de peste ocean. Astfel, brandul MLH intră în atenția presei americane cu piese de o cu totul altă factură”, mai transmite casa de modă.

“Sunt foarte onorată de alegerea lui JLo, pentru că este știut cu câtă griji își alege ținutele pentru un show cu milioane de spectatori. Mai mult decât atât, este o vedetă care deține propria linie de haine și cunoaște foarte bine această industrie de fashion” a declarat designer-ul Maria Lucia Hohan.

De altfel Jennifer Lopez a și postat pe pagina ei de web ținuta aleasă.

“Sunt foarte fericită că diva pe care o admir de atâția ani pentru look-ul ei impecabil a ales o ținută casual MLH, pentru că devenise aproape un obicei ca vedetele să prefere rochiile cu drapaje, care sunt caracteristice universului MLH, dar nu mă definesc ca și designer. Noua colecție este destul de diferită iar Jlo și, sper, și alte vedete de talia ei, mă vor ajuta să arăt că MLH este un brand mai complex de atât” a punctat Maria Lucia Hohan.

„Tiparul standard al colecției MLH a corespuns perfect cu ținuta lucrată și senzuală a vedetei, nemaifiind necesară nici o ajustare, deși nu au avut loc sesiuni de fitting”, transmite casa de modă.

Maria Lucia Hohan a îmbrăcat câteva actriţe de la Hollywood şi pentru Globurile de Aur şi Premiile Oscar 2012.

 

Sursa: rtv.net


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy