Take a fresh look at your lifestyle.

Jandarm împuşcat de un traficant de droguri, în Bucureşti

 

Jandarmul a fost împuşcat în picior de un traficant de droguri, în cadrul unei operaţiuni a serviciului Antidrog în cartierul Titan, informează România TV.

Un jandarm a fost împuşcat de un traficant de droguri, sâmbătă seară, în cartierul bucureştean Titan. Din fericire, omul legii, care se afla în misiune, a fost doar uşor rănit, traficantul trăgând asupra sa cu un pistol cu bile.

Incidentul s-a produs în timpul unei operaţiuni a serviciului Antidrog, care fila de mai mult timp doi traficanţi, pe care sâmbătă seară a încercat să-i prindă.

Cei de la Antidrog, însoţiţi de jandarmi de la Brigada Specială, au intervenit într-o locaţie de pe strada Liviu Rebreanu pentru a-i prinde pe cei doi traficanti. Aceştia s-au speriat şi au scos un pistol cu bile şi un cuţit. Cel care avea asupra sa pistolul a tras către jandarmi şi l-a rănit uşor pe unul dintre ei, la picior. La rândul său, jandarmul a ripostat împuşcându-l la rândul său pe traficant, acesta trăgând însă cu armă cu glonţ. Traficantul a fost împuşcat tot în picior.

Niciunul dintre cei doi nu a fost rănit grav, iar viaţa lor nu a fost nicio clipă în pericol.

Cei doi traficanţi urmăriţi de autorităţi au fost ridicaţi de cei de la brigada Antidrog şi duşi la Secţia 13 de Poliţie pentru audieri.

 

Sursa: rtv.net


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy