Take a fresh look at your lifestyle.

Iulian Teodorescu are sabia de-asupra capului. La prima greseala zboara din functie si din partid

Motivul principal pentru care m-am dus la conferinta de presa a ACL Prahova de astazi a fost sa aflu daca viceprimarul Iulian Teodorescu( pe care il vom numi Viceprimarul Anticetatean) va mai ramane in functie, daca i se va retrage sprijinul politic si ce consecinte va avea blocarea proiectului privind gestionarea cainilor comunitari in Ploiesti( Vezi AICI si AICI). Scrisoarea deschisa in care ceream un punct de vedere presedintelui PNL Prahova, Mircea Rosca isi va primi raspunsul in aceste zile( vezi AICI).

“Mi se pare o greseala, la prima vedere, ce a facut Iulian Teodorescu cu acel proiect. Noua ne-au lipsit multi consilieri la acea sedinta si nu am putut discuta inainte. Nu mi-am popus sa ii iau capul lui teodorescu cu orice pret si daca a gresit, asta mi se pare o greseala administrativa, nu neaparat politica, fata de aceasta intiativa buna si fata de cetetan. Este clar ca are niste tendinte care ies din sptiul nostru al ACL-ului. Se vede clar ca este subordonat, numai subordonat a fost de cand e viceprimar. E clar ca sunt nemultuimit de activitate( n.r. de activitatea lui Iulian Teodorescu) Este o perioada chiar socanta pentru mine. Nu ma mai surpinde Teodorescu. Si el intra in gama celor care nu ma mai suprind. In urma discutiilor cu seniorul Mircea Inoescu Quintus am decis sa ii mai dam o sansa, pana la prima abatere cand vom lua masurile care se impun”, a declarat in cadrul conferintei Mircea Rosca.

Cum bine a sesizat Rosca, Viceprimarul Anticetatean se dovedeste a fi o mana moarta pentru PNL, prin functia de viceprimar pe care o detine, iar ce a facut in sedinta de Consiliu Local cu proiectul de hotarare mentionat, depus pe ordinea de zi de Ionut Ionescu, colegul sau de partid, arata foarte clar acest lucru. Pentru aceasta atitudine, Incomodph.ro cere in continuare retragerea sprijinului politic lui Iulian Teodorescu si demiterea din functia de viceprimar, pentru ca actele domniei sale sunt impotriva cetateanului si, orice presedinte de partid trebuie sa tina cont de acest lucru, pentru ca vot vine de la cetatean.

Avem curaj sa facem pariu ca in cazul in care ordonanta luI Dragnea va intra in vigoare si isi va produce efectele, in secunda doi Teodorescu se va inscrie in partidul lui Tariceanu, alta mostra de liberalism, in functie de interesele personale. In aceste conditii sansa care i s-a acordat viceprimarului se va dovedi inutila. Ori va merge taras prin PNL si va cere iertare si la paienjeni.

Vorba aceea: daca cineva m-a tradat o data e vina lui, daca m-a tradat si a doua oara, e vina mea…domnule Mircea Rosca. Si slava Domnului, ati avut destule exemple in umtima vreme.

Va vom aduce la cunostinta raspunsul lui Mircea Rosca la scrisoarea deschisa publicata in Incomodph.ro, de indata ce ne va fi comunicat.

Sursa foto: incomod.ph


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy