Take a fresh look at your lifestyle.

Iulian Badescu ramane in arest preventiv pentru 30 de zile

Magistratii Tribunalului Prahova s-au pronuntat astazi in privinta propunerii procurorilor DNA cu privire la arestarea preventiva pentru 30 de zile a primarului Iulian Badescu, urmarit penal pentru infractiunile de luare de mita si trafic de influenta. Judecatorii au tinut cont de propunerea procurorilor si au aprobat arestarea preventiva a primarului, astfel ca acesta se va afla in custodia IJP Prahova pentru urmatoarea perioada. Din relatarile presei sportive, dosarul se bazeaza pe denuntul presedintelui Consiliului de Administratie al clubului de fotbal Petrolul, Daniel Capra si declaratiile de martor ale fratelui acestuia, Nicolae si concubina sa.

Asteptam probele veritabile care sa inlature prezumtia de nevinovatie a luI Badescu, a carui cariera politica pare ca a ajuns la rascruce.  In masura in care se va mentine aceasta stare de arest preventiv pe o perioada mai lunga, nu este exclus sa se organizeze alegeri anticipate.  Suntem convinsi ca Andrei Volosevici, proaspat intrat in PNL, sta la panda, dar avem rugamintea la procurorii DNA sa inceapa “in rem” cercetarea in cazul milioanelor de euro alocate de Volosevici in mandatul sau pentru cheltuieli suplimentare pentru stadionul Petrolul, desi constractul prevedea o suma mult mai mica decat cea finala. Mai mica chiar decat suma cu care au fost premiati fotbalistii si tot din bugetul primariei Ploiesti a fost alocata. Facem aceasta rugaminte ca sa nu ne trezim, Doamne fereste, ca Volosevici va castiga alegerile si pe urma il vedem ca face schimb de locuri cu Badescu.

Macar asa stim de la inceput cine poate candida si cine nu.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy