Take a fresh look at your lifestyle.

Iulian Badescu ia masa in afara orasului. Intra sa vezi unde

Probabil ca primarul Ploiestiului este un om ocupat. Probabil ca domnia sa nu are timp de audiente sau de problemele oamenilor de rand. Probabil ca este foarte preocupat de grijile cotidiene ale supusilor sai,  pentru a comparea in fata cetatenilor, dar cu toate acestea isi gaseste timp sa ia masa.

Este normal sa se hraneasca in fiecare zi, cu atat mai mult cu cat este suferind de diabet( si nu facem nicio gluma pe tema asta). In schimb putem face o gluma pe seama faptului ca aproape cu regularitate, in jurul pranzului, masa domniei sale este servita la Schnitzel House, din localitatea Paulesti. Poate n-ar fi rau se reinfiinteze cantina de la ultimul etaj al Palatului Administrativ pentru domnul primar, pentru a nu se mai deplasa la Paulesti sa serveasca masa de pranz. Astazi la orele 12.20 intra jovial la restaurantul mentionat. Sa va fie de bine domnule Badescu, dar nu uitati de obligatiile pe care le aveti fata de ploiesteni!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy