Take a fresh look at your lifestyle.

Iulian Badescu este noul presedinte PSD Ploiesti(video)

Astazi, cei aproximativ 250 de delegati prezenti in sala Europa din Palatul Administrativ, care au participat la Conferinta  de alegeri a Organizatiei municipale PSD Ploiesti, l-au ales ca presedinte pe Iulian Badescu. Acesta, a fost si de fapt singurul candidat la fotoliul de presedinte al organizatiei municipale PSD Ploiesti. Primarul Badescu, proaspat ales presedinte de partid, are la dispozitie doar doi ani de zile pentru a demonstra daca are vocatie de lider. Cu acelasi prilej au mai fost alesi un numar de sapte vicepresedinti: Eparu Ion, Iolanda Bazavan, Mitu Augustin, Donald Constantin, Ionica Ion si Andrei Gheorghe, Robert Vascan, pentru functia de secretar a fost ales Constantin Popa si functia de trezorier i-a revenit lui Constantin Radan. Totodata au mai fost votati si membrii Biroului de conducere: Ganea Cristian, Ursu Razvan, Gheorghe Ioan, Nafornita Nicoleta, Chirila Sorin, Garofeanu Cornel, Iordachescu Ionut, Stanescu Marian si Madalina Lupea. Interesant este faptul ca deputatul Andrei Sava a refuzat sa candideze la vreo functie de conducere in cadrul partidului. Parlamentarul a precizat ca doreste sa se ocupe mai intens de activitatea sa de parlamentar.

Vezi in materialul video ce a declarat proaspatul presedinte PSD Ploiesti si Mircea Cosma presedintele Consiliului Judetean Prahova.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy