Take a fresh look at your lifestyle.

Intelepciune politica// Raspunsul lui Mircea Rosca la scrisoarea deschisa a Incomodph.ro cu privire la viceprimarul anticetatean, Iulian Teodorescu

Scrisoarea deschisa a Incomodph.ro adresata presedintelui PNL Prahova, Mircea Rosca, prin care solicitam retragerea sprijinului politic si totodata demiterea din functia de viceprimar a domnului Iulian Teodorescu a primit raspuns( Vezi AICI scrisoarea). Prin acest raspuns, Mircea Rosca da dovada de intelepciune politica si arata ca lupta sa din interiorul partidului este una reala, cu oameni ca acest viceprimar anticetatean, care a blocat un proiect civic pentru gestionarea situatiei cainilor comunitari din Ploiesti, preluat si initiat de colegul sau Ionut Ionescu. Avand in vedere ca raspunsul presedintelui PNL Prahova arata o preocupare pentru modul in care colegii sai inteleg sa raspunda nevoilor cetateanului si vazand ca Mircea Rosca este dintre cei care fac ce spun nu doar vorbesc ca sa se afle in treaba, speram ca pentru afrontul adus cetateanilor, Iulian Teodorescu sa paraseasca functia pe care o detine. Iata raspunsul presedintelui PNL Prahova:

Stimate domnule Eugen Cristescu,

Apreciez activitatea dumneavoastra jurnalistica, precum si spiritul civic de care dati dovada prin implicarea in Alianta pentru Drepturile Omului din Romania. Am citit cu interes scrisoarea dumneavoastra deschisa si consider ca aveti dreptate in majoritatea aspectelor sesizate. Voi supune analizei Biroului Municipal situatia la care faceti referire si, in cel mai scurt timp, vom incerca sa luam o decizie.

Speram ca pana la urmatoarea sedinta de Consiliu Local sa clarificam aspectele legate  de proiectul de hotarare, initiat la propunerea Aliantei pentru Drepturilor Omului, pentru ca acesta sa intruneasca numarul de voturi necesar pentru adoptare.

 

Cu stima,
Mircea Rosca
Presedinte PNL Prahova


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy