Take a fresh look at your lifestyle.

Instanta a decis: Cezar Stoichiciu si alti patru colegi de la Politia Locala sunt nevinovati

Au trecut aproape opt ani de cand a inceput procesul in care Cezar Stoichiciu, fost coordonator al serviciului de achizitii din cadrul Politiei Locale Ploiesti, a fost acuzat de abuz în serviciu. Este vorba despre un dosar in care Cezar Stoichiciu, alături de alti angajati ai Poliției Locale Ploiesti, a fost acuzat ca a cumpărat mai multe statii de emisie-receptie si un sistem software AVL de la o firma din Brasov, care ar fi adus prejudicii Politiei Locale.

Imi fac mea culpa si spun ca am scris despre acest caz in urma cu mai multi ani, considerand la acea data ca Stoichiciu a gresit, dar astazi ii cer scuze, pentru ca se pare ca m-am inselat in acest caz. Instanta a incheiat acest proces istovitor pentru toate partile, cu multe amanari, decizand ca Cezar Sotichiciu si colegii sai sunt nevinovati( vezi facsimil). Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti si Consiliului Local Ploiesti le-a fost respins apelul, iar instanta a decis ca este nefondat, intr-o sentinta definitiva.

„Am rabdat atatia ani pentru ca sa se faca dreptate. Mi-a fost afectata sanatatea in aceasta perioada de timp, dar pana la urma s-a facut lumina. Au fost vreo cinci persoane care au mintit in instanta si in faza de cercetare, au incercat sa induca in eroare magistratii si si organele de cercetare. Una dintre aceste persoane este chiar Adrian Vaida, directorul interimar al Politiei Locale Ploiesti. Pentru cat am suferit, le voi face plangere penala celor care am constatat ca s-au facut vinovati de marturie mincinoasa si inducerea in eroare a organelor judiciare”, ne-a declarat Cezar Stoichiciu.

Suntem curiosi daca va duce la capat acest plan si va trage la raspundere pe fostul si actualul director interimar al Politiei Locale Ploiesti, Adrian Vaida, caruia Intransigent ii cere demisia de cativa ani pentru incompetenta de care da dovada. Pentru binele ploiestenilor sa speram ca cine l-a tinut in brate pana acum isi va lua mainile de pe el si va fi adus un conducator profesionist la politia locala. Vom vedea.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy