Take a fresh look at your lifestyle.

Instanta a dat dreptate A.D.O.R in cazul Radu Socoleanu. Oana Iacob l-a protejat nejustificat

Sper ca va aduceti aminte ca anul trecut aratam, cu subiect si predicat, ca Radu Socoleanu, consilierul local PP DD  era incompatibil cu functia de sef reprezentanta la RAR Prahova. Am scris mai multe materiale in care am exemplificat si am citat din Legea 161/2003, cu privire la prevenirea si sanctionarea coruptiei, practic am demonstrat ca Socoleanu era incompatibil. Agentia Nationala pentru Integritate nu mi-a trimis nici in ziua de azi un raspuns, RAR Bucuresti a dat-o de gard, aparandu-si protejatul si, in cele din urma, ca presedinte al Aliantei pentru Drepturile Omului din Romania(A.D.O.R.) am actionat in instanta pe Oana Iacob, secretarul primariei, pentru ca nu a sesizat prefectului, asa cum spune legea mentionata, aspectul de incompatibilitate al consilierului local Radu Socoleanu.

Procesul a decurs de la sine si, zilele trecute, am primit de la instanta decizia definitiva, in care instanta da dreptate A.D.O.R., constatand ca Oana Iacob a gresit cand a refuzat sa recunoasca incompatibilitatea consilierului si sa ia masurile care se impuneau. Nu dorim ca Oana Iacob sa fie sanctionata pentru aceasta victorie repurtata de A.D.O.R., pentru este de ajuns ca ea exista si la viitorul caz de incompatibilitate ii vom arata pisica Oanei. Iar ea va stii cum va trebui sa procedeze, usurandu-ne munca si noua si ei. Iar daca va mai incerca sa ne sfideze cu vreun raspuns idiot, atunci vom stii ce avem de facut.

Pana va uitati pe poze va spunem ca instanta a retinut ca A.D.O.R a semnalat corect incompatibilitatea si ca Oana Iacob a invocat de pomana lipsa calitatii procesuale. Adica era obligata sa constate incompatibilitatea consilierului si sa sesizeze prefectul. Asteptam scuzele publice din partea Oanei Iacob si Radu Socoleanu.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy