Take a fresh look at your lifestyle.

Inspectoratul Judetean de Politie Prahova multumeste Incomodph.ro pentru implicarea in cazul “Azilul Groazei”. Bucurati-va alaturi de mine

Astazi am avut parte de cea mai mare surpriza pe acest an. Poate chiar singura. Pe la orele 10.30 am fost sunat de catre insp. Georgian Dragan, unul dintre cei doi purtatori de cuvant ai Inspectoratului Judetean de Politie Prahova care m-a invitat la sediu. Nu mi-a spus pentru ce si habar nu aveam care este scopul invitatiei. Am ajuns acolo si, de data aceasta, Raluca Brezeanu, celalalt purtator de cuvant m-a primit si mi-a inmanat un plic, in care se afla o scrisoare in care Seful IJP Prahova, Viorel Dosaru imi adresa multumiri pentru implicarea in cazul ”Azilul Groazei” .

Nu mi se intampla des sa ma emotionez, dar aceasta multumire venita din parte lui Viorel Dosaru, cu care se stie ca am avut si conflicte, a reusit sa ma faca sa ma simt util si sa ma invaluie de bucurie. Mai mult, nu atat faptul ca am primit o scrisoare de multumire, cat continutul ei m-a emotionat. Va invit sa va bucurati alaturi de mine, dar mai ales alaturi de cei 34 de batrani care au fost salvati din “Azilul Groazei”.

La randul meu le multumesc domnilor comisari Dan Burghelea, din cadrul Serviciului Investigatii Criminale si Emanuel Saghel , din cadrul BCCO Ploiesti, care s-au implicat cu tot sufletul si tot profesionalismul. Cu acestia voia avea o discutie zilele urmatoare pentru a va relata cum s-a consumat aceasta ancheta dar, mai ales, in semn de multumire din partea mea, pentru ca au salvat acei batrani fara speranta.
Dati click pe poaza pentru a putea citi…


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy