Take a fresh look at your lifestyle.

Inlocuitorul fostului consilier Dragos Gunia, este trecut la secret de stat si partid

Conducerea PD-L Prahova a decretat ca numele persoanei desemnate sa-l inlocuiasca pe Dragos Gunia, la Consiliul Judetean sa fie secret. Secretara de la sediul organizatiei judetene Prahova a PD-L, a refuzat sistematic sa dezvaluie numele persoanei care de maine devine consilier judetean. ” Imi pare sincer foarte rau ca nu pot sa va ajut, stiu numele dar eu nu sunt in masura sa spun asa ceva”, a spus sec, domnisoara de la sediul PD-L. Aceasta ne-a indrumat sa mergem catre secretariatul Consiliului Judetean sau sa luam informatii de la colegii de breasla. Mai mult de atat, se pare ca la PD-L este instaurata Legea Omerta, intr-u cat intrucat fatuca de acolo a refuzat sa ne indice numele persoanei care poate face „dezvaluiri senzationale” in acest minuscul caz.
Nici colegii de la PP DD nu sunt mai prejos. Legea Tacerii a fost instalata si la partidul OTV. Secretara celor de la PP-DD, nu a dorit sa dezvaluie numerele de telefon a celor din conducerea partidului si nici numele acelei persoane care se ocupa in relatia cu mass media.
 
Garnitura noua la Consiliul Judetean
 
Maine, joi 10 ianuarie, are loc sedinta ordinara a Consiliului Judetean Prahova, prilej bun pentru ca noii consilieri sa fie validati si sa depuna juramantul. Uselistii prahoveni, au dat publicitatii lista cu persoanele care ii vor inlocui in functie pe reprezentantii PSD si PNL care au renuntat la mandatele de alesi judeteni pentru ca au promovat in Parlament, respectiv deputatii Mircea Rosca, Virgil Guran si Paul Dumbravanu – membri PNL, si senatorul Ion Luchian (PNL), dar si Ion Dilirici (PSD) – ultimul fiind numit director de la Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura Prahova. ” In urma discutiilor purtate in cadrul USL, liderii partidelor au convenit ca locurile vacante, sa fie ocupate de: Sebastian Danielescu, Romu Moraru, Elena Iuliana Dosaru – de la PNL. Iar de la PSD, Ana Sandu si Adrian Manta. Validarea mandatelor de consilieri judeteni urmand sa aiba loc joi 10 ianuarie”, ne-a declarat purtatorul de cuvant de la PSD, Argentina Costache. Tot in sedinta de maine, conform ordinii de zi, va fi luat in discutie si supus votului alesilor judeteni si proiectul de hotarare care vizeaza alegerea celui de-al doilea vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, in locul lui Mircea Rosca, acum deputat in Colegiul 1. Nominalizat pe aceasta functie este liberalul Sebastian Danielescu.

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy